ביטוח נהג צעיר

שולהההה

New member
ביטוח נהג צעיר

אוקיי עברתי טסט וחשבתי שנגמרו הבעיות אבל לא... אז ככה אמא שלי עושה לי ביטוח נהג צעיר באוטו שלה, עכשיו יש לה איזשהו ביטוח זול במיוחד כך שהביטוח נהג צעיר מייקר אותו משמעותית, הסוכן ביטוח אמר לה שיש דבר כזה ביטוח למספר מוגבל של שעות של 60 שעות שהוא יותר זול והיא רוצה לעשות לי אותו. אבל זה נראה לי ממש מפגר כל פעם שאני יעלה ויירד מהאוטו אני צריכה להתקשר למספר מסויים. ממש לא בא לי תדבר הזה מה גם שאם פתאום אני באמצע נהיגה ונגמר לי ה60 שעות מה אני עושה?.. זה ממש כמו טוקמן רק לנהיגה. וכל פעם אני אתחיל להתחשבן על המקומות שאני נוסעת.. לסופר לא ולבית קפה כן. אולי תוכלו לעזור לי, איזה ביטוח אתם עשיתם? ואם אני יכולה עכשיו לנהוג לסיבוב בלי שעשו לי עדיין ביטוח נהג צעיר?

danihashamen

New member
לי יש ת'ביטוח הזה..

הוא של חברת הפניקס.. והוא דיי דפוק, כן.. אני לא יכול להגיד שזה לא מציק שצריך לשלוח SMS כל פעם שעולים על האוטו, וכל פעם שיוצאים ממנו.. ולפעמים גם יש להם שם בעיות, ואת לא מקבלת תשובה, ואז את צריכה להתקשר אליהם, והשיחה זה גם כסף.. ההורים שלי לא מבינים שזה דפוק, אבל לא אכפת לי, הם משלמים את החשבון של הפלאפון, בעיה שלהם. אגב, אולי 60 שעות נשמע לך קצת, אבל אני כבר עברתי 3 חודשים, וסיימתי רק 20 שעות.. כנראה שבקרוב אני אשכנע את ההורים שלי להחליף ביטוח.

E G the men

New member
זה לא כזה נורא....

לוקח בדיוק 7 שניות(מדוד) לשלוח SMS למספר, פשוט תשמרי אותו בהודעות יוצאות וזהו, זה ממש לא סיפור, אבל הביטוח הזה הוא באמת הכי זול. בכל מקרה גם אני לא אהבתי את עניין השעות אז שהבנתי שבחודש אחד נהגתי רק משהו כמו 5-6 שעות...

aviGODFATHER

New member
60 שעות לכמה זמן?

אם זה לחודש אז זה המון... ואני בטוח שזה לוקח שניות לשלוח את הSMSים האלה...

E G the men

New member
60 שעות עד שנגמר...

ה 60 שעות הן לביטוח המקיף', בכל מקרה יש לך גם ביטוח חובה שהוא לשנה, במידה ונגמרה השנה ונשארו לך שעות אתה יכול לחדש את החובה ולהוסיף עוד שעות...

aviGODFATHER

New member
באמת כמו טוקמן...

זה רק אני או שממש ממש קל לרמות בביטוח הזה?

incognito1980

New member
זה רק אתה...

איך אפשר לרמות? אם לא שלחת sms - לא הפעלת את הביטוח. אם לא הפעלת ועשית תאונה - אין לך כיסוי. אז את מי אתה מרמה חוץ מעצמך?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

במידה ועושים תאונה שולחים מיידית SMS, הרי המשטרה לא נמצאת במקום מראש. אבל זאת הסתכנות די גדולה ולא שווה...

aviGODFATHER

New member
אם נפצעים חס וחלילה...

זה קצת יותר חשוב מהביטוח... אבל כמו שאמרתי למעלה, זה שזה אפשרי לא אומר שכדאי לעשות (אני רק אמרתי שאפשר לעשות, לא עודדתי את זה או משהו)

E G the men

New member
ביטוח נהג צעיר זה יקר מאוד

יחסית לביטוח של נהג רגיל, אז מחפשים את הזול ביותר בהתחלה גם אם זה לא הכי נוח, אין מה לעשות... לפחות לי שאני משתדל להיות כמה שיותר עצמאי.

למעלה