ביטוח מקצועי

amitschn

New member
ביטוח מקצועי

שלום לכולם, שמי עמית, מרפאה בעיסוק ואני עובדת במכון פרטי-להתפתחות הילד. הובא לידיעתי שאני צריכה לעשות ביטוח מקצועי. היכן עושים זאת? כמה זה עולה? והאם המקום צריך לשלם זאת או אני? תודה וביי עמית

niosh

New member
ביטוח רשלנות מקצועית

הי, אני עשיתי ביטוח אחריות מקצועית ב"מדנס", טל' 03-6380311. עבור כיסוי של עד מיליון דולר שילמתי 337 דולר ב-6 תשלומים, במזומן זה עולה 324 דולר. לא בדקתי במקומות נוספים, כך שאני לא יודעת אם יש יותר זול.

מי אמור לשלם ?

לפעמים כחלק מחוזה העסקה שמביע רצון טוב ... הביטוח כלול בתנאים ! אך רצון טוב, זו בעיה של רצון טוב ולכן פעמים רבות תאלצי לשלם את הביטוח מכספך. הפרטים שקיבלת מעליי נכונים ואני לא מכירה ביטוח שמכיל בתוכו תנאים טובים יותר (בדקתי !) ... מה שכן כשבמקום העבודה עובדות מס' רב של בעלות מקצוע פרא=רפואי, ניתן לעשות ביטוח קבוצתי ואז מדובר בערך ב-100$ לכל אחת. תבדקי אולי זה קיים ואם לא תוכלי תמיד להציע להם לעשות בשותף.

החדשות הטובות

הן שכבר יש חברה מתחרה למדנס שנותנת אפשרות מאד טובה במקום. בשבוע הקרוב אמור להחתם הסכם עבור מרפאות בעיסוק. כך שמי שיכול לחכות עוד טיפה יקבל תנאים לא רעים בכלל, בהרבה פחות כסף. תהיה גם אפשרות לכלול בביטוח צד ג' למי שיש מקום פרטי. זה מאד חשוב. אנא צרו איתי קשר ואמסור לכם למי לפנות כדי להנות מהביטוח הזה. הוא כאמור עולה לאוויר תוך ימים מספר. שרון מור.

למעלה