ביטוח לרחיפה בחו"ל: צריך עזרה דחוף

ronga

New member
ביטוח לרחיפה בחו"ל: צריך עזרה דחוף

שלום לכולם! לרגל נסיעה מיידית לא מצאתי כיסוי לטיסה/רחיפה תחת "ספורט אתגרי" אשמח לקבל פתרונות יצירתיים תודה רון

ronga

New member
הפרטי שמצאתי, לידיעתכם

הטלפון של "בר-זיו רביד" (מבטחים גם את האגודה): 036387000 , לפנות ליוני לפוליסה המכסה עד: 50,000 דולר המחיר 10$ ליום + 10$ לכל התקופה לפוליסה המכסה עד: 100,000 דולר המחיר 20$ ליום + 10$(?) לכל התקופה - לא ניתן לבטח מחו"ל חייבים לבצע לפני היציעה תודה רון

המרחף

New member
ביטוח לציוד רחיפה

הפוליסה שאתה מזכיר היא כנראה לביטוח תאונות. נכון ?? האם יש לך גם הצעה לביטוח הציוד ?? אצלי, החשש שהציוד ייעלם גדול מהחשש מתאונה. עלי ברקאי

ronga

New member
לא כולל ציוד

אכן כך... לא בדקתי נושא של ביטוח ציוד, אך זה נשמע כבעייה עם פתרונות יותר "סתנדתיים"... תודה רון

המרחף

New member
לא כל כך פשוט

אני עד היום לא הצלחתי למצוא ביטוח לציוד רחיפה שאני לוקח לחו"ל. צריך לזכור שהביטוחים הרגילים של ציוד במסגרת חברות התעופה וחברות האשראי מוגבל למאות דולרים. זה רחוק מלהספיק. עלי ברקאי

האם נסית דרך בר-זיו רביד ?

לעלי שבוע טוב, בעבר, כשטיפלתי בעיניני הביטוח, עלה הנושא בעת יציאת נבחרות לחו"ל. פנינו בעניין ביטוח הציוד ולמיטב זיכרוני אף קיבלנו הצעות דרך בר-זיו.

ronga

New member
בקרוב אצלי ../images/Emo13.gif

...מקווה להגיע לתוצאות דומות רון

אורלי 2

New member
ביטוח חו"ל

הי רון, לאן אתם נוסעים? חלק מהארצות אתה יכול לעשות חברות במחיר מצחיק וזה ייתן לך ביטוח נהדר. תגיד לאן ואם זה לארה"ב אני אוכל לנסות לעזור. ד"ש לאחותך אורלי

ronga

New member
בדרך לארה"ב

תודה אורלי, אני נוסע לאלסקה בשבת בלילה, אשמח לקבל כל עצה. תודה רון 053578562

ביטוח בחו"ל - בר זיו ו 669

מצורפים שני קישורים להודעות שלי בפורום הבטיחות והאויראות מלפני זמן רב (דפים 2 ו 3). שמשון

ronga

New member
עשיתי באיסתא (669)

טלפון: 037777492 כיסוי עד: 50,000$ העלות: 1.45$ ליום 4$ דמי פוליסה 12$ מינימום ל-669 (4 סנט ליום) סה"כ 26.5$ לשבוע לעומת 80$ אצל "בר-זיו" תודה שמשון Arrrrrrrrrivederchi רון

למעלה