ביטוח למאגנום 4X4

anigno

New member
ביטוח למאגנום 4X4

שלום אנשים טובים וחג שמח האם באמת יעלה לי 11000 ש"ח לבטח מקיף את המגנום עליו אני חולם ואילו הוצאות יש על רכב שכזה (דיזל) ששונות מרכב משפחתי רגיל? תודה רוני

-רוני-

New member
ניראה לי מוגזם

לי יש איפון והביטוח כולל ציוד רכב חילופי שמשות וכ"ד יעני כל התוספות ועולה לי5000 ש"ח בשנה וכמובן המנוע יותר גדול מהמגנום 3100T

anigno

New member
למה מגנום?

אני מעוניין ברכב שישמש שותי גם לפנאי וגם בחיי יום יום אוטומטי, 4X4 (למגנום נעילה אחורית כסטנדרט), דיזל וכמובן מחיר, אפשר למצוא מגנום ב 80 90 אלף שזה במסגרת שלי רוני

שוגון31

New member
רוני,רק מקיף או כל הביטוחים?

כי לי למשל ,עולה ביטוח מקיף 5000 וביטוח חובה עוד 2500, וזה עבור היילקס 97 ,ככה שמגנום חדשה יותר בהחלט עשוייה לעבור את ה-10000 ש"ח.

שוגון31

New member
בהחלט יכול להגיע לסכומים כאלה...

אם מדובר במגנום ממודל חדש יחסית,זה הרכב המוביל בענף הגניבות וחברות הביטוח יודעות את זה.בנוסף יבקשו ממך גם מיגונים מפה ועד טורקיה!!!!

anigno

New member
בחיי הצלחתם להבהיל אותי

אז תכנית המאגנום נדחית, אין ברירה נשאר עם האופנוע, חבל. אולי יש משהו תחליפי בארצנו?, משהו אוטומטי, שלא צריך לבכות אחרי כל נסיעת שטח. תודה רוני

שוגון31

New member
אם תוותר על אוטומט.......

אני בטוח שתוכל למצוא משהוא נחמד להתחיל איתו,בלי שיקרעו אותך בביטוח.

שוגון31

New member
צר לי ידידי,אבל אצלנו

בארץ העונש,סליחה התכוונתי קודש,אלו המחירים ורק מי שבאמת מופרע יכול להחזיק טנדר כרכב פנאי.אגב ,בתור רוכב אין שום רע באופנוע.

boldjos

New member
אלו המחירים ידידי...

לאבי מאגנום 4X4 שנת 99 מהמם וכן הביטוח הוא בסביבות 11000 ש"ח + יכריחו אותך לעשות איתורן ואזעקה והשד יודע מה כי החברה האלה גניבים לאללה.

למעלה