ביטוח לאומי

אימושי

New member
ביטוח לאומי

לבני ליקויי למידה, (דיסגרפיה, בעיה ויזומוטורית והפרעת קשב קלה)הבנתי שבעיותיו די מאפיינות ילדים אפילפטיים ( אשמח ואודה לאינפורמציה בנושא), הייתי בביה"ס וביקשתי לצרפו לשעות שילוב, מאחר והוא מקבל רכיבה טיפולית ( הוא כבר רוכב לבד על סוסים- יש לו בארכובה מנגנון בטיחות למקרה של חלילה התקף, הוא מקבל שחייה טיפולית- החדרותרפיה, והוא טופל מס' שנים בריפוי בעיסוק ולפני חודש התחלנו טיפול בריטלין ל-4 שעות שנותן לו איכות חיים הרבה יותר גדולה בביה"ס), מאחר שהוא מטופל- בע"פ אין פער בלימודים והוא אינטלגנט הרבה מעל הממוצע לבני גילו אבל בעניין הכתיבה יש לו פער די גדול וכו שהזכרצי לעיל ביקשתי עבורו שעות שילוב בביה"ס, אך נעניתי שלא לצפות לתשובה חיובית מפני שאלו הן שעות יקרות והן ניתנות לילדיםעם בעיות קשות יותר ומנהלת בית הספר אמרה לי לגשת לביטוח לאומי ולבקש קצבת ילד נכה לצורך סיוע להוראה מתקנת בניצן- שאלתי היא האם באמת ידוע למישהו שניתן לקבל סיוע מסוג זה?- פשוט כבר אין לנו יותר ממה לקצץ בתקציב המשפחתי לטובת כל מה שנדרש לו וחבל לי להפסיקלו את הטיפולים שפשוט שיקמו אותו אחרי הנזק שנעשה לו באבחנה והטיפול השגויים. תודה מראש מיכל

היי מיכל../images/Emo24.gif

אין שום סיבה לכך שלא תנסי לתבוע את המל"ל בתביעת נכות עבור הילד. הם בודקים בעיקר האם הילד זקוק בסיוע יום יומי, אבל כל מקרה לגופו! גשי אל הסניף מלאי את הפרטים, את כל המחלות או הבעיות שיש לילד,את יכולה להתיעץ בפורום של ב.לאומי בYNET עונה שם לשאלות גולשים עו"ד מומחית לביטוח לאומי. אנחנו שילמנו בעבור הוראה מתקנת בניצן עבור הבן שלנו שסבל מבעיות מוטוריות גסות/עדינות וגם עבור אבחונים לא מעטים,המון כסף...וגם עבור רכיבה טיפולית,ועוד כל מיני שיטות שרק בגליל שמעו עליהן
אני מבינה את מה שאת מתארת ויכולה רק לחזק את ידייך ולקוות שלא תוותרי ושהדברים יתסדרו במהרה.

love410

New member
דינה את יכולה לעלות את

הקישור של העורך דין שמומחה הכוונה בפורום של הביטוח לאומי אודה לך תודה.

למעלה