ביטוח לאומי

רוני733

New member
ביטוח לאומי

אני חדשה פה וקצת נרגשת אני אספר על עצמי בקצרה אני סובלת מאנדמטירוזיס כ-10 שני עברתי שמונה ניתוחים הניתוח האחרון נעשה במאי 2009 ובו נאלצתי לכרות את הרחם ולהוריד לי חלק מהמעי אני ללא ילדים גרושה אני היום בבדיקת תהליך אימוץ בחו"ל שאלתי היא כזאת הגשתי טפסים לביטוח לאומי לאחוזי נכות זאת לאחר שידוע לי שיש תקדים ויש נשים שקיבלו אחוזי נכות אני מבקשת לדעת עם יש מישהי כזאת פה בפורום שהגישה אחוזי נכות לביטוח לאומי ומה התשובה הייתה.....

מירית117

New member
היי רוני

קודם כל ברוכה הבאה, אני יודעת שהיו פה כמה בירורים בנושא אבל עד כמה שאני זוכרת לא משהו מוחלט. בכל מקרה בהצלה בתהליך ,מאחלת שתעברי אותו כמה שיותר מהר ותזכי בקרוב מאוד לאחוז צוציק קטן בזרועתייך

בוקר טוב

אני חייבת לצאת אבל תשובה קצרה...מנסיון שלדעתי מזכה בהמון אחוזים אבל.......... אחוזי נכות לאנדו כאנדו אין....נכות לאי פיריון אין......מעי שמתפקד ... לא נותן אחוזים.....בסה"כ יתכן ותקבלי אחוזי נכות שבעצם לא נותנים כלום מבחינת כסף........ולמה אני אומרת יתכן אחרי שכתבתי שאין....אין לי הסבר ..... אני קיבלתי על כל מה שעברתי(ועברתי מספיק) 36 אחוז.....שלא נותן לי כלום מבחינת כסף........ניגשתי גם לחברות האלה שעוזרות להשיג אחוזי נכות והם אמרו בפרוש שאני לא זכאית כל עוד אני יכולה לתפקד......גם אם אני לא עובדת וגם אם אני מסוגלת לנקות חדר אחד בשבוע בקושי.....אין להם בעייה ....תנקי ותעשי כמה ורק מה שאת מסוגלת .....אבל אין שום מניעה לצאת לעבוד.....חצי משרה ומקסימום תבקשי השלמת הכנסה אם תמצאי זכאית כמובן..... מה שכן מעל 20 אחוז נכות כללית מזכה אותך בשיקום מקצועי בלבד.....עם הרבה תנאים כמובן. מה שאני לא יודעת זה לגבי הכריתת רחם......כאן צריך לברר..... עכשיו חייבת לקחת את הבוביק לגן.....לעוד שאלות בנושא ביטוח לאומי ...יש לי מספר לא קטן של שעות איתם......אבל יותר מאוחר... יום טוב לגבי אימוץ חו"ל כנסי לפורום אימוץ בתפוז יש שם המון המון ידע שיכול לעזור........בהצלחה

רוני733

New member
תודה על ההקשבה

זה מלחמה לא פשוטה לא רציתי להיכנס לזה בכלל רק בגלל שד"ר סוריאנו לחץ עלי להגיש תביעה הוא אמר שיש לו מטופלות שכן קיבלו אחוזי נכות אני הגשתי את הבקשה נראה מה תהיה התשובה תודה על ההעזרה אשמח לעדכן פה את התשובות שאני אקבל צום קל וגמר חתימה טובה

בהצלחה ../images/Emo45.gif

אשמח לשמוע מה התשובה של ביטוח לאומי ומה הנימוקים לה

למעלה