ביטוח חיים

capoeiraisrael

New member
ביטוח חיים

שלום יש לי בעיה אבי נפטר לפני חודשיים והשאיר 2 משכנתאות והלואה , ל2 המשכנתאות יש ביטוח חיים ולהלואה אין פנינו לבנק לגבי המשכנתה והבנק הפנה אותנו לעו"ד שלהם פנינו אליו והוא הפנה אותנו חזרה לבנק וכך חוזר על עצמו זיג זג בין העו"ד לבנק יש עוד הרבה בתוך הסיפור הזה אבל זה יכך הרבה זמן לכתוב, ובשבילכם לקרוא אז אם יש כאן מישהו עו"ד או סוכן ביטוח שיכול לעזור לי אני ישמח אם תוכל לשלוח לי מייל ל [email protected] תודה מראש דודי

דוד מל

New member
תפנה לחברת הביטוח..

כשאתה אומר שיש ביטוח למשכנתא (אם אתה היורש) תגש לבנק ותבקש לדעת מי חברת הביטוח שביטחה את אביך ותודיע להם על הפטירה. לגבי ההלוואה אין כנראה ביטוח חיים, ואם אתם יורשים תגיעו עם הבנק להסדר שתמישכו לשלם את ההלוואה או מכספי העיזבון או מכספים שלכם בהתאם לכדאיות.

יועץ1

New member
ביטוח חיים

לפני שתלך לבנק, ברר עם חב' הביטוח האם הפוליסות היו בתוקף ביום הפטירה. במידה שהפוליסות היו בתוקף וסכום הביטוח תואם את יתרת ההלוואה,אזי החוב יכוסה על ידי הפוליסה. במידה שהפוליסות לא היו בתוקף, יהיה על היורשים או על כספי או נכסי העזבון להמשיך לשלם את החוב. אני מציע לך לפנות לסוכן ביטוח כי זה תפקידו לטפל בנושא כזה לסייע לך ולברר את הנושאים שהצגתי. מנסיוני טיפול כזה זוכה להערכה רבה בשל בלבול ומצוקה בהם נמצאים יקירי הנפטר בזמנים כאלה. מקווה שעזרתי

למעלה