ביטוח חו"ל

ביטוח חו"ל

שלום, אני טס עוד מעט והתחלתי לברר את נושא הביטוח לחו"ל. אני חבר בקופ"ח מאוחדת ויש לי ביטוח "עדיף" מאז שאני זוכר את עצמי ולכן שמח וטוב לב התקשרתי אל מוקד הביטוח של הקופה ושמחתי לשמוע שבתור מבוטח ב"עדיף" אני מקבל ביטוח לחול בחינם לשלושה חודשים. כמה שאני שמחתי... ואז אמרתי שאני חולה בסוכרת נעורים ואז(כמובן שזה היה צפוי) המחיר קפץ ל3.38 דולר ליום(אני אפילו חושב שזה אחרי הנחה בגלל הגיל שלי). הביטוח כולל ביטוח רפואי+מטען. ניתן לקחת ביטוח רפואי בלבד ב2.70 דולר ליום. אמרתי שאחשוב על זה... ביררתי עם עוד חברת ביטוח שאמרה לי שעדיף לי ללכת לקופ"ח והנחתי שזה המחיר הכי טוב. היום בערב במקרה הפעלתי את הקופסה ופתאום הבנתי שקופת החולים דופקת אותי. אם ביטוח למבוטח עדיף הוא בחינם כולל הכל וביטוח לסוכרתי עולה 2.70 לרפואי ו3.38 לרפואי+מטען סימן שכנראה בתור סוכרתי המטען שלי או שווה יותר או בעל סיכוי גדול יותר להינזק. למה בתור סוכרתי עם "עדיף" אני צריך לשלם על דברים שסתם בתור מבוטח "עדיף" אני אמור לקבל בחינם? מחר אני אתקשר לברר את העניין יותר לעומק. בכל מקרה יש גם שאלה, איך אתם מבטחים את עצמכם כשאתם טסים לחו"ל? באיזה עלות? האם עשיתם גם ביטוח תרמילאים? האם למישהו שמוכר ע"י משרד הביטחון יש איזשהו הסדר איתם? תודה רבה !!!

weekend21

New member
זה ידוע

לגבי הביטוח הרפואי זה ידוע וברור שזה לא יהיה כמו בן אדם בריא אך לגבי המטען זו באמת חוצפה אולי בגלל המשאבה/מזרקים/מכשיר לבדיקת סוכר/ וכולי שיכולים להאבד או להינזק ואז הם יצטרכו לדאוג לך לחדשים תברר אם זה כך ואם כן תוך כמה זמן ידאגו לך לחדש ומאיפה אתה מקבל את זה אם כן אז הכסף שווה מה שכן כדאי לברר לעומק ולשאול את כל השאלות שאתה רק חושב עליהם (תכין לפני השיחה שאלות כתובות) אל תסגור את הטלפון בלי תשובות חד משמעיות על מה ואיפה ואיך בדיוק תטופל במקרה של אבידה/עילפון/ גניבה וכו' אתה מתכנן טיול תרמילאים או נופש?

weekend21

New member
...

אני מנסה לכתוב לך בפרטי כבר שעה וכל ההזמן זה נופל ומפיל את כל המחשב ספר לי על איך קיבלת ת'סכרת בגיל 21 לי יש מגיל 9 מה עשית עד עכשיו... צבא וכו'

weekend21

New member
לבד?

אתה נוסע לטיול תרמילאים לבד? זה קצת מסוכן עם סכרת...

לבד

קודם כל זה לא באמת ממש לבד. נכון שאני לא טס עם אף אחד/ת שאני מכיר ונכון שגם לא קבעתי עם אף אחד/ת אפילו סתם לזמן הטיסה. אבל אני לא מתכנן להיות שם לבד, פשוט להכיר אנשים בדרך. יש מאחורי זה הגיון(אם יבוא לך לשמוע) ובכל מקרה החלטתי על הטיול הזה לפני שנהייתי חולה ואין שום סיכוי שאיזה מחלה עקומה תדפוק לי אותו.

weekend21

New member
בהצלחה

אבל אתה חייב להיזהר פי שניים מאנשים רגילים לקחת מלאי גדול ולדאוג לנקודות ציון של בתי חולים ומקומות לקניית ציוד אם צריך פלאפון עם סוללות חד פעמיות למקרה הצורך, תוית או איזה שרשרת שמזהה אותך כסוכרתי וטלפונים של רופאים וכו אני לא רוצה להשמע מעצבנת אבל אם אתה סכרתי רק ארבעה חודשים אתה עדיין לא מכיר איך הגוף שלך מתמודד עם כלמיני סיטואציות, או האם אתה נוטה להתעלפויות (יש כאלה שכן ויש שלא) וכו' למשל אני לא התעלפתי מעולם אלא מרגישה שהסוכר נמוך ואוכלת מיד אבל לפני שנתיים לאחר 11 שנים עם סכרת פתאום התעלפתי בחדר ומזל שההורים שלי היו בבית בכל מקרה זה היה אירוע חד פעמי אבל עובדה שקרה או למשל לפני ארבע שנים היו לי 3 התקפי היפו בלילה (במשך שבוע) בהם הרגשתי שכל הגוף משותק (!!!) ולא יכולתי לזוז אלא רק אחרי עשר דקות של הרגשת היפו... יש עוד הרבה דוגמאות של דברים שנתקלים ומכירים רק עם השנים בכל מקרה - כדאי לבדוק אופציה של נסיעה עם מישהו שעליו אתה סומך וכמובן לא לשכוח להצטייד כראוי נכון ששום מחלה לא תעצור אותך מהטיול שאתה מתכנן אבל עדיין כדאי לתכנן באחריות, בחכמה וביעילות בהצלחה

S h u g i

New member
האלן !

אם אתה צריך כצת טיפים וחיזוקים מבעל נסיון אני אשמח לנדב לך טיילתי קרוב לשנה במזרח וזה אחד הדברים הגדולים שקרו לי בחיים ..! זוכר אותך מפורום אחר .. קח אתך אופניים בכלל תהייה חוויה נפלאה גם אני בזמנו שילמתי קרוב ל3$ לביטוח תרמילאים כהמחיר היה בערך 1$ ליום ( לפני 3 שנים ) לא מסוכן לטייל ! תפסיקו לחשוב כמו אחיות פולניות של קופת חולים שרק יודעות להפחיד אתכם !!! הנה כצת תמונות מאז ..

Timewalker

New member
תקשיב

אני משתתף די סמוי כאן בפורום, אבל מדי פעם יש כאן הודעות שאני ממש חייב להגיב עליהן. טיול תרמילאים זה אחד הדברים הכי יפים שאדם בגילך יכול לעשות ואני אומר את זה מנסיון כי עשיתי כזה לפני שנה. גם אני נסעתי לבד ועם די הרבה ציוד והסתדרתי יופי. זה שאנחנו סוכרתיים לא מקל על החיים בטיול תרמילאים אבל זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לעשות טיול כזה ואפילו להנות ממנו. כמו כל אספקט במחלה הזו, ידע והבנה זה כוח ולפני טיול כזה אתה חייב להתכונן, אם זה בציוד ואם זה בביטוח. אני חושב שזה די חשוב לעשות היום ביטוח לטיול (אם אתה לא משוכנע תקרא את העיתון של היום) כי לך תדע מה יקרה מחר. כמו כן צריך ביטוח לספורט אתגרי (יותר יקר) כי לפי חברות הביטוח טיול תרמילאי לא נחשב כטיול רגיל ואם אתה צריך חילוץ באמצע טרק ואין לך ביטוח של ספורט אתגרי אתה לא מכוסה. אם אתה צריך עצות וטיפים אני אשמח לעזור כמו ששוגי עזר לי בזמנו (אם לא נעזור אחד לשני אז מי יעזור לנו?) ואני די בטוח ששוגי ישמח לעזור גם כן.

שירות לציבור

טוב, אני מקווה שההודעה הזאת לא תמחק בגלל שהיא לכאורה פרסומת אבל בגלל הטיסה בדקתי עוד כל מיני מקומות בשביל ביטוח לחו"ל הכי זול שמצאתי הוא "אלי ארליך שירותי ביטוח" יש לו איזשהו סידור עם האגודה ובלי קשר יצא לי איתו הכי זול 3.20 ליום סתם שתדעו... בייביי

לפחישואו ../images/Emo141.gif

אני טייפ 2, ואני גם טס לחו"ל ביום ששי, אני עוד לא סידרתי את העניין של הביטוח, התכוונתי לברר עם מכבי מחר, אני מודה לך שהארת את עיניי. שיהיה לך טיול מאתגר ומלא בחוויות, אל תשכח לצלם ולהביא לנו תמונות אח"כ.

../images/Emo45.gif שירות לציבור

אתה יודע מה מי שעוזר לנו - מבחינתי מגיע לו פרסום
ועד שלא אקבל הוראה אחרת מתפוז אין לי בעיה עם זה במיוחד שזו לא הפעם הראשונה שנותנים את שמו. מצרפת לכם עוד כמה קישורים מתוך השאלות הנפוצות ומאתרים חשובים אחרים

שכחתי לתת את הטלפון שלו ועוד כמה...

03-6090880 ביררתי עוד קצת פרטים והשוותי עוד קצת וכמה דברים שלא הוספתי קודם: א. ספורט אתגרי, לפי מה שהבנתי מהקופ"ח(עובדים עם הראל) צריך להיות חלק מביטוח תרמילאים במקרה הנ"ל הוא עולה 10 דולר חד פעמי. ב. הטסה, בקופ"ח עולה 15$ אצלו עולה 7.5$ ג. המחיר שקיבלתי בקופ"ח היה 3.38$ בהתחשב בעובדה שאני בן 21, אם המחירים למבוגרים יותר הם יקרים יותר(לא בדקתי) אז אצל אלי ארליך הזה המחיר של 3.25 הוא אחיד מגיל 21 עד גיל 64 אולי תשרשרו מחירי ביטוח שונים שקיבלתם ממקומות שונים שנוכל להשוות כמו שצריך בין מקומות תודה

למעלה