ביטוח בריאות

Menimi

New member
ביטוח בריאות

שלום חברים
מישהו יכול לעשות לי סדר איך עובד הביטוח בריאות בפלורידה?
אנחנו עצמאים עם 3 ילדים, הבנתי שיש איזה משהו מהמדינה במחיר מוזל לילדים, זה נכון?
אני פשוט מבולבל מרוב אתרים ואפשרויות,
אשמח באם מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל.
תודה מראש.

Boston Guy

New member
מה הסטטוס ההגירתי שלכם בארצות הברית? מה הסטטוס של הילדים?

האם הילדים אזרחי ארה"ב? בעלי גרין קארד?
ואתם?

Menimi

New member
הילדים אזרחים

אשתי אזרחית ואני בתהליך הגשה
אני שואל בעיקר עבור אשתי והילדים.

Boston Guy

New member
מערכת הסעד של המדינה מאפשרת ביטוח רפואי לילדים אזרחים

של משפחות מעוטות הכנסה.
בפלורידה - זה נמצא תחת ה"מיטרייה" של ACCESS FLORIDA, והינה קישור לאתר האינטרנט הרלוונטי
[URL]http://www.dcf.state.fl.us/service-programs/access/medicaid.shtml[/URL]

אני רוצה רק לחדד נקודה אחת: מה שאתה מדבר עליו אינו "ביטוח רפואי מוזל" - אלא זה ביטוח רפואי מסובסד. הביטוח עדיין עולה בסופו של דבר אותו מחיר במצטבר - אלא שבמקום שאתה תשלם את מלוא המחיר משלם המיסים האמריקאי משלם עבור הביטוח של הילדים שלך.

למה זה צריך להיות איכפת לך, אתה שואל?
כי בימים האלו, ימי טראמפ - שימוש בשרותי הסעד של המדינה עלול "לדפוק" את הגרין קארד שלך (פחות סביר) - ואת היכולת שלך להתאזרח בבוא היום (ב 100%)..
אחד הקריטריונים לאישור גרין קארד הוא שהספונסור הכלכלי שלך (אישתך) מתחייב שלא תיפלו למעמסה על חשבון הציבור.
עד שטראמפ נכנס לשילטון - רשויות ההגירה "הקפידו" על זה הרבה פחות. הפרשנות שלהם אז להגדרה "ליפול למעמסה על חשבון הציבור" הייתה מאוד ליבראלית.
אבל מאז שטראמפ עלה לשילטון, הוא הוציא הנחיות חדשות ומאוד קשוחות לגבי העניין - ורשויות ההגירה אוכפות את התקנות הללו בצורה הרבה יותר מחמירה.

Menimi

New member
הבנתי ושאלה

דבר ראשון תודה על המענה (משום מה לא קיבלתי התראה ולכן אני רואה זאת רק כעת)
ובמיוחד על חידוד הדברים בקשר להשלכות, זה בעצם מה שרציתי לדעת,
אם יש לי קו-ספונסר שהוא לא נעזר בשירותים האלו זה משנה?
זה שמדובר בשירותים של הSTATE ולא של הפדרל אין לכך משמעות?

Boston Guy

New member
השרותים של ה STATES ממומנים ביותר מ 60% מתקציב פדראלי

ולגבי הקו-ספונסור - זה בדיוק - שהוא "קו". הספונסור הוא עדיין בת הזוג שלך.
לפני כמה שנים - הייתי יכול להגיד לך בביטחון יחסי "לא יעשו מזה עניין, הם לא מקפידים נורא".
היום, בעידן טראמפ? ALL BETS ARE OFF.

doronf65

New member
מנהל
לא ממליץ להשתמש בשום הנחה ממשלתית או מדינתית

עד יעבור זעם.
&nbsp
אני מכיר אנשים שעכשו רוצים להגיש בקשת אזרחות ומהססים כי בשלב מסויים היה להם אובמה-קייר. לא אומר שזה מוצדק לפחד, אבל כל הסטנדרטים השתנו. אז אם יש ספק - אין ספק!

Alon546

New member
מה הדין לגבי הלוואות ללימודים גבוהים?

נופל תחת אותה קטגוריה, או שזה משהו אחר לגמרי ולא קשור ולא משפיע?

doronf65

New member
מנהל
תלוי בסוג ההלוואה

האם אתה מקבל רק זכות להלוואה בתנאים טובים ולמעשה משלם את הכסף כולו? או מקבל "גרנט" שבו המדינה משלמת משהו עבורך?

והכי חשוב - תלוי גם איך הממשל מגדיר את זה. כמו שאתה יכול להבין, אין לנו ממש נתונים ואנו לא ממש מקור מהימן, פשוט כי כל המצב העכשווי הוא לא רק חדש לנו אלא חדש לכולם... והחוקים הולכים ונכתבים ומשתנים כל הזמן.

לכן אני נותן אזהרה כללית, שאולי נשמעת חסרת ביסוס ומרחיקת לכת אבל... אולי מתישהו תמנע ממישהו פרפורי לב.

Alon546

New member

כרגע אני עוד לא מקבל כלום, סתם משתעשע (כרגע רק במוחי) עם כל מיני רעיונות.
מה אני אגיד לך? כולי תקווה שעוד קצת פחות משנתיים הממשל יתחלף ונחזור לימים קצת יותר רגועים. אבל אני חייב להודות שעם כמה שזה היה ברור לי שטראמפ לא ישרוד בחיים לעוד קדנציה, לאחרונה זה מתחיל להיראות לי תרחיש יותר ויותר אפשרי, לצערי הרב...
אבל נעצור כאן, כי זה נראה לי יותר מתאים לפורום השני

doronf65

New member
מנהל
בוא נחזור מלהלהלנד להגירה

ונגיד דבר אחד: העסק לא בטוח, כיום זה שדה מוקשים (לא הפוליטיקה, ההגירה והשאלה ששאלת!). עד שאין לך מפה - אל תיכנס, וגם אם יש, תיכנס רק אם אתה חייב, כי אתה לא יודע עד כמה היא מדוייקת

למעלה