ביטוח בריאות-החזרים.

תפוזית

New member
ביטוח בריאות-החזרים.

היי שוב אני רציתי לדעת האם יש מישהי שיש לה ביטוח בריאות וזה עזר לה כאשר פנתה לרפואה פרטית? כלומר, לא ברור לי האם מגיע לי החזר אם יש לי ביטוח בריאות (יש סעיף כזה של פוריות אני יודעת). ואם כן, אז מה מחזירים לי גם מהקופה (קופ"ח) וגם מהביטוח.

סביון1

New member
לא יודעת לגבי ביטוח בריאות אבל לגבי

קופת חולים - את יכולה לקבל החזר של 83% על שלושה ייעוצים בשנה (כך לפחות במכבי ובכללית). השנה במכבי נספרת מתאריך הצטרפותך ל"מגן". כך שאת יכולה לקבל החזר על שלושה ביקורים אצל רופא פרטי בשנה. חוץ מזה אני קיבלתי החזר חלקי על היסטרוסקופיה אבחנתית שביצעתי באופן פרטי. חוץ מזה אם את מטופלת IVF בבי"ח פרטי כמו אסותא או מדיקל תקבלי 83% החזר על הסכום שבית החולים גובה ממך.

סביון1

New member
כל מה שכתבתי נכון למבוטחות מגן זהב

אני לא בטוחה מה מכל זה מקבלים בלי מגן זהב

תפוזית

New member
ביטוח לא דרך הקופה

הכוונה שלי היתה לביטוח שיש דרך חברות הביטוח השונות ולא דרך קופ"ח. אשמח לתגובה אם מישהי נעזרה בזה.

קודם כל בטוח שיש החזרים

אני חושבת שאפשר לפנות אליהם בכל מה שהביטוח בריאות הרגיל לא מכסה. אני יודעת שהם מכסים טיפולי הפריה עד 5 בשנה משהו כזה. אבל בטח כל מקרה לגופו. זה ביטוח פרטי - תתקשרי אליהם!!

החזרים מחברות ביטוח

תפוזית היי לנו יש בנוסף לביטוח של קופ"ח ביטוח של מנורה. ע"פ סוכנת הביטוח שלנו אנו זכאים ל- 4 פגישות יעוץ אצל רופא פרטי בשנה לכל אחת מאיתנו כלומר 8 בשנה על חשבון חברת הביטוח על סמך חשבונית אנו מקבלים החזר מלאועוד 6 עם מימון של בערך 90% מטעם קופ"ח. טיפולי פוריות ניתנות לאחר תקופת הפשרה של 9 חודשים בתנאי שלא היה ידוע על בעיית פוריות לפני חתימת הפוליסה. אם חתימת הפוליסה את נאלצת לחתום על ויתור על סודיות רפואית וחברות הביטוח לפעמים בודקים את התיק הרפואי של הקופות אך לא של הרפואה הפרטית. לבדיקות כדוגמאת היסטרקסופיה יש סיכוי לקבל מימון מלא אך יש לבדוק עם הסוכן ביטוח ולהגיש בקשה. מקווה שעזרתי

למעלה