ביטוחים

ERHAMU

New member
ביטוחים

שלום לכולם אני וחברי הצבים רוצים להדרים לשדה תימן לכמה קפיצות . יש מישהוא מהמקורבים שיכול לתת לי פרטים האם המועדון מבוטח כהלכה . אני יודע שמדובר בעלויות ביטוח מטורפות ואני לא מעוניין לפול שוב בין הכסאות משום שלצערי כבר למדתי שעם בטוח לא משחקים. תודה מראש

israel mt

New member
עצה ידידותית

דאגו לבטח את עצמכם ולא לחשוב על ביטוח של אחרים שמים כחולים ישראל

FalxOri

New member
ביטוח

כמה שאני יודע, הפוליסה שעשינו דרך האיגוד תקפה גם שם (לפחות היא הייתה תקפה בצרפת...) בקשר לביטוח תאונות של המועדון עצמו, נראה לי שרק טלפון למועדון עצמו ייתן תשובה מספקת. וכרגיל, אם יש משהו מעניין, ספר לנו... O

TheSuperman

New member
לאיזה ביטוח אתה מתכוון?

נגיד והיתה לך תאונה (לא עלינו, חס וחלילה, טפו טפו טפו) מה אתה מצפה לקבל? יש פיצוי שהמועדון נותן? איזה ביטוח תקף?

ERHAMU

New member
קיים ביטוח

קיים ביטוח שהוא החשוב ביותר לדעתי שמתייחס לכסוי מהרגע שאתה עוזב את דלת המטוס ועד לנחיתה בקרקע. הביטוח הזה מתייחס לרשלנות של המועדון ואני יודע שהוא עולה הון תועפות ובמידה ואינו קיים במקרה פציעה אתה יכול לתפוס במנורה. המועדון יסגור את הדלת ואין עם מי לדבר. אני למשל לא עליתי על המטוס בפאראדייב עד שראיתי את הפוליסה הנ"ל והיות וראיתי את עלותה (מאות אלפי שקלים) אני לא בטוח שאפשר לעמוד בזה בקלות לכן שווה לבדוק לפני.

yanivw

New member
מה לגבי ביטוח אישי?

לא עדיף ביטוח אישי (תקף עבור כל שלבי הצניחה) שיתפוס בכל מקום בעולם? אני מפספס משהו?

FalxOri

New member
שאלה

כל עוד זה במטוס או באזור שלו, בסדר. אבל התנגשות באויר ואפילו פגיעה בנחיתה זה גם רשלנות של המועדון(בהנחה שלא היה פיקשוש בדברים שהם כן באחריות המועדון)? אני לא מדבר מבחינה פילוסופית אלא מבחינה חוקית שתקפה בבית משפט. O

jumpinjack

New member
תמיד אפשר למצוא רשלנות

למשל שנתנו למישהו לא אחראי לצנוח, שהוציאו אנשים מהמטוס קרוב מדי, וכו'. לך תוכיח, אבל גם לך תוכיח שלא...

oferbar

New member
ידידי

הביטוח של האיגוד אינו בשביל הצנחן אלא בשביל האיגוד כנגד תביעות משפטיות של צנחנים. קצת פראדוקסאלי, אבל זה המצב. גם למועדון (לפחות פראדייב) יש ביטוח כמובן עבור המטוס, תביעות, צד גימל וכולי. זה הביטוח היקר שעולה ימבה כסף ומייקר בסופו של דבר את הקופון. יש לכך סיבות שונות שאני לא בקיא בכולן אבל נובעות מכך שכל הביטוחים שקשורים בתעופה התייקרו בשנתיים האחרונות, ומחוקי התעופה בארץ שאינם מכלילים צניחה בסעיף הובלת נוסעים אוירית רגילה. בנוסף, המועדון מחייב את הצנחנים בביטוח אישי, למקרה פציעה או מוות חלילה וחס. השאלה שמיד נשאלת כמובן היא מה עם אותם צנחנים המבוטחים דרך הביטוח של פראדייב והאם הביטוח מקובל גם בסקייכף. על זה רק המועדון הנ"ל יוכל לענות. לגבי ביטוח ספציפי של המועדון עבור כלי הטיס, תביעות וצד גימל שערן חמו שאל, זה צריך לשאול את רוי. זה דרך אגב היה אחד התנאים להצטרפות המועדון לאיגוד הצניחה, מה שלמיטב ידיעתי לא קרה עד היום, ודי לחכימא ברמיזה...

friday

New member
מי שיכול לענות לגבי הביטוח האישי

זה סוכנות הביטוח (ואמור גם להיות כתוב בפוליסה מה היא מכסה). לי הם ענו שהביטוח תקף בכל מקום. אבל יכול להיות שהם שינו את התנאים מאז.

FalxOri

New member
חוץ מאפריקה

שנסענו לצרפת קיבלנו אישור שהוא תקף בכל מקום חוץ מאפריקה. יש דיל שלהם עם פאראדייב, אם אני לא טועה אבל הביטוח אמור להיות תקף בכל מקום. O

oferbar

New member
זה נכון

אבל השאלה היא אם המועדון בו אתה רוצה לקפוץ מכיר בפוליסה שלך, או שמחייב אותך לעבור דרכו מסיבה זו או אחרת...

למעלה