ביטא 7

המודאגת

New member
ביטא 7../images/Emo18.gif

קיבלתי תוצאה של ביטא - 7 - ויש לי דימומים אבל עדיין הרופא מתעקש שאני אבוא שוב לבדיקה בבוקר למשהי יש ניסיון במקרה ? מה הסיכויים שלי ? אם בכלל

מיכל ק-ש

New member
למודאגת

ממה שידוע לי כל בטא מתחת ל-10 משמעה שאין הריון. בד"כ לא מציינים מספר, אלא אומרים שהתוצאה שלילית. השאלה היא האם עשית את הבדיקה ביום הנכון ולא לפני הזמן. אם בדקת לפני הזמן, זה עדיין לא סוף פסוק והתשובה יכולה להשתנות. מיכל.

המודאגת

New member
מיכל

הבדיקה בוצעה אפילו יום אחד אחרי ולכן אני לא מבינה למה אני מתבקשת להגיע שוב בנוסף ביצעתי בדיקה ביתית אתמול בערב שהייתה חיובית לכן אני מודאגת ומבולבלת

מיכל ק-ש

New member
מודאגת יקרה

האם אמרת לרופא שלך שהבדיקה הבייתית היתה חיובית? אולי בעקבות זאת הוא החליט שכדאי שתעשי שוב בדיקת דם. לדעתי יכולים להיות לכך אחד מ-3 ההסברים הבאים: 1. לפעמים קורות טעויות במעבדות, אבל זה די נדיר. אז אולי קרתה טעות. הלוואי. 2. אולי אתמול הבטא היתה בגובה כזה שהבדיקה הביתית יכלה לגלות אותה והיום הבטא ירדה וההריון הקצרצר הזה הסתיים. 3. אולי הבדיקה הבייתית העלתה תוצאה שהיתה עדיין תחת השפעת כוריגון ולכן התשובה היתה חיובית. מקווה שהאופציה הראשונה היא הנכונה, אם כי הייתי שומרת על ציפיות נמוכות.

רומי^^

New member
שלום למודאגת. (והערה לק-שית גם../images/Emo13.gif)

אכן, כל בטא נמוכה מעשר היא לא הריון. אולי אם קיבלת כוריגון זה השאריות של הזריקה, אי אפשר לדעת. בכל מקרה - תלכי מחר בבוקר לעשות בדיקה נוספת - גרוע יותר מזה לא יכול להיות, נכון?? מקסימום - תקבלי תשובה חיובית והכל יהיה נפלא....מחזיקה אצבעות!!!! אגב - ק-שית - נכון שבדרך כלל לא מצינים תוצאה, אבל בפעם האחרונה שלי, הפקידה באנדו´ דאגה לומר לי בקול חמוץ: "התוצאה היא פחות משלוש"!!!! רציתי לפוצץ אותה באותו הרגע
- ככה מודיעים על שלילי??? בעיקר כשעל המסך מול העיניים שלה יש את כל הנתונים שלי והיא יודעת שאני בטיפולים. אבל מה ל´שות, יש גם כאלו בנות. שיהיה להן לבריאות.
אני עוד אָראֶה לה בהפוכה עם החיובי שלי מאיפה משתין ה-
.

רומי^^

New member
אם לא היה סיכוי - הרופא שלך לא היה

נותן לך לעבור את הבדיקה הנוספת לשוא. יהיה לך יום קשה היום - אבל תשתדלי לנוח, מי יודע
- עוד כמה כאלה לא יזיקו

TWEETY =^.^=

New member
בדר"כ בטא פחות מ-3 היא אין הריון

וכל מה שמעל זה כן. לא אמרת כמה ימים את אחרי הכוריגון, ואם בכלל. אז הכי בטוח זה פשוט לעשות עוד בדיקה אחרי יומיים ולא אחרי יום - כי בטא מכפילה את עצמה כל יומיים. אמנם הסבירות מאוד נמוכה, אבל היא בהחלט קיימת. מחזיקה לך אצבעות

המודאגת

New member
אכן כך

בערב דיברתי עם הרופא שלי והוא אכן אמר לי להגיע לבדיקה חוזרת ביום חמישי שזה אחרי יומיים . תודה על האינפורמציה והעידוד אני אשוב לעדכן למרות שגם לי נראה שהסיכוי אפסי

באאבו

New member
בטא 7 + דימום... צריך להיות סקפטים

אבל, ניסים קורים. שיהיה בהצלחה, ושתהפכי ממודאגת סתם ל"אמא מודאגת".. תודיעי לנו, אה?? באאבו

אוף - כל הודעה כזאת כואבת

לי כאילו זו הודעה שלי. גם לי בטיפול האחרון האחות אמרה מצטערת, פחות מ-10 וזה שלילי. מצטערת גם על האכזבה שלך.

רומי 007

New member
גם אני מצטערת בשבילך

אבל מה את אומרת, אחרי שתרגעי ותצטרפי אלינו באופן שוטף, להחליף שם למשהו יותר אופטימי, למשל: "המקווה" או "בטוחה בעצמי"? אני חושבת שזה עוזר. חשיבה חיובית וחיבוק לשבת

ligo

New member
../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע. קיוויתי לשמוע ממך עדכון משמח היום. אז כנראה לא היום...
אין לי יותר מדי מילות עידוד כי אני יודעת כמה זה קשה, ביחוד אחרי ציפייה כזו. מקווה שהשמש של סוף השבוע תחמם לך קצת את הלב.

למעלה