ביחד

barbark

New member
ביחד

שלום, יש לי תאומים בני חודש וחצי. בלילה הם ישנים בעריסות נפרדות ובמהלך היום נמצאים רוב הזמן על הידיים ובעגלה. אני מקפידה גם לשים אותם אחד ליד השני במיטה שלנו כשהם ערים ובמצב רוח טוב שיהיה להם זמן איכות ביחד. אבל אני מרגישה שזה ממש לא מספיק והייתי רוצה שהם יהיו יותר זמן קרובים אחד לשני. בתחושה שלי כאילו הפרדתי ביניהם בכוח אחרי שהיו כל הזמן ביחד בבטן וזה ממש מפריע לי. יש לכם רעיונות איך עושים את זה? מזרן פעילות, לול...?

iron lung

New member
אצלי ישנו יחד בלול כשהיו בגיל הזה

אבל הם היו ממש פיצים, כך שלא הפריעו אחד לשני.
מכיוון שהשגחתי רוב הזמן, אז חלק מהזמן שמתי ביניהם נחשוש (לא בטיחותי לישון עם דברים כאלה כשהם ללא השגחה).

לילך1235

New member
אצלי

בניי 3 חודש
יש לי לול ושניהם במשך היום ישנים ביחד בלול
במשך היום גם שמה אותם על מזרון פעילות עם אוניבריסטה
אחד ליד השני
והם מיסתכלים אחד על השני ככה .

תמרה01

New member
היו יחד בעריסה כשהיו קטנים במשך היום

ובלילה הפרדתי . בהמשך היו חד כל היום על המזרון ובלילה יחד במיטה אחת עד שהתחילו להתהפך ולזוז ואז הפרדתי כדי שלא יעלו אחד על השנייה.
ומאז על המזרון יחד ביום ובלילה מופרדים. היום בני שנתיים וחצי ובשנצ ובלילה מוצאת אותם ישנים באותה המיטה פשוט עוברים לבד...

taltal153

New member
עד גיל 5 חודשים ישנו יחד בלילה במיטת תינוק

מגיל 5 חודשים התחילו להפריע אחת לשניה והעברנו כל אחת למיטה משלה בחדר סמוך לשלנו.
במהלך היום "שיחקו" ביחד בלול ולפעמים נרדמו בו
בגיל מאוחר יותר, יחד על מזרן פעילות.

לול ומזרן פעילות
במשך היום שמתי אותם ביחד בלול ועל מזרן פעילות.
בלילה ישנו בעריסות ואח"כ במיטות נפרדות.
&nbsp
מזדהה מאד עם התחושות שלך לגבי ההפרדה שאת מרגישה שאת עושה ביניהם.
אני זוכרת שפעם הלכתי איתם ברחוב, כשהיו ממש קטנטנים, וראיתי עגלת תאומים שבמקום 2 אמבטיות היתה לה אמבטיה אחת גדולה (אין לי מושג איזו עגלה זו..) ונורא התלהבתי מזה, ואם באותו זמן לא היתה לי כבר עגלה שהשקעתי בה סכום נאה בטוח הייתי מחפשת ומחליפה לעגלה הזו, כי כשראיתי אותה זה הרגיש לי מאד נכון.

למעלה