ביחד שנים....|

ביחד שנים....|../images/Emo5.gif

יש לי חבר כבר שש שנים עוד מימי התיכון.יש עליות וירידות במשך כול התקופה היו גם פרידות הבעיה היא שכול פרידה היא מצידו והיא נוראית ביותר ובכול פעם הוא מכיר מישהי ואני גם (בכדי לנקום) וברגע שהוא מגלה שיש לי מישהו הוא חוזר ומתכנן שאחזור אליו ומבטיח לי את כול מה שבחורה רוצה וגם מטריף אותי בעיניין חתונה מה שמפיל אותנו הבנות.ואז שוב חולפת לה שנה נוספת ושוב הכול חוזר הזילזול חוסר כבוד שקרים זוועה.באופן כללי הוא קנאי קצת עצבני אבל יש אהבה רק שהיא נימאסת עליו כול פעם מחדש.אנחנו מתראים כול יום ובדרך כלל רבים. לאחרונה גם הסקס נורא ואיום וזה בעקבות ההרגל שלנו אחד לשני. כול יום אני חוזרת הביתה בוכה גם ההבטחה שלו שנתחתן הוא לא מדבר על זה פתאום אחרי שכבר הנושא הזה פורסם לכולם.אני מיואשת נורא ולא יודעת מה לעשות כול מה שאני רוצה זה אהבה ולא חסרים גברים שירצו אותי אז למה אני נשארת איתו למרות היחס המזלזל הזה ולמה אני לא קמה והולכת אם מישהו שבאמת יתיחס אליי כמו מלכה ושסקס יהיה סקס ולא 30 שניות אני חייבת עצה מה לעשות ואיך להתמודד עם פרידה כזאת שיש כול כך הרבה הרגל...

אל תתפתי לחתונה

את כל מה שמישהו אחר יאמר לך בעניין היחס שאת מקבלת כבר אמרת בעצמך. בעצם את מתנהגת כמי שמבקשת את היחס הזה לעצמך וגם החבר שלך כך. שניכם מתנהגים כמי שמציקים זה לזו עד שנמאס ואז, כשהמשבר מתפרץ, אתם מסוגלים לגלות חיבה וחמלה לרגשות אחרים שאינכם מסוגלים לבטא באופן רגיל. הרגל אמרת - נכון. בגילך את איתו יותר מרבע מחייך. אבל מכיוון ששארית חייך אמורה להיות ארוכה בהרבה מכל מה שחיית עד היום, השאלה היא אם את רוצה שהיא תיראה כמו חייך כעת. אני יכול להציע לך באופן אישי דבר אחר - לא אם להשאר איתו או ללכת ממנו אלא ללכת לכיוון עצמך. התחילי לקרוא ספרים העוסקים במודעות עצמית. השתתפי בסדנה כזו (יש בקישורים הפנייה לכמה סדנאות ויש עוד). שפרי את מיומנויות התקשורת שלך, למדי להיות ברורה ואסרטיבית. למדי לאהוב את עצמך. הפנימי שלאיש אין את היכולת ואת הרשות לגרום לך להרגיש רע עם עצמך. בהצלחה

seeyou

New member
"מה שאני רוצה זה אהבה "-../images/Emo140.gif

זה הכול? אם תבקשי את הירח זה יותר פשוט! כולנו ברדיפה אחרי הההרגשה זאת=אהבה... ואצל כול אחד מאיתנו יש פרושים וחוקיות שונה אני מניח שבקשר שלך יש הרבה חורים ---אהבה בצורה רשת דייגים את מכירה אחרים-הוא אחרות חוזרים תקופה נפרדים האם להתחתן תפתור את הבעיה? בדרך כלל נשואים זאת מסגרת קצת "נוקשה" ולא מתאימה לכולנו רצוי להתחיל בצורה של הבנה על מה הולכים-מטרות משותפות למערכת היחסים החדש כן -היא חדשה זה שהיה מין טוב או פחות טוב לא אומר כלום לעתיד המערכת שלכם לרוב זה תלוי בידיים של הישה לעשות דברים למען הקשר לראש שלה-לחשוב איך לעשות את החיים המשותפים מעניניים יותר תחשבו טוב לפני שקופצים למים קרים ועמוקים שנה טובה! יוסי

למעלה