"ביחד כייף להזדקן..."

"ביחד כייף להזדקן..."

אני האחרונה שתעזוב את הקן בקורב.... כבר עזבתי את הבית. בצבא בקושי הייתי כאן ואחרי השחרור ישר עברתי למרכז. וזה לא היה פשוט. אבל לא הרגשתי שאני נוטשת. היו בבית אבא אישתו ואחותי. ועכשיו הוא ישאר כאן לבד... כל כך קשה המחשבה שאני יעזוב לי את העיר וילך ללמוד והוא ישאר כאן בלי אף אחד בעיר הזאת.. כולנו מפוזרים, וחברה אין לו באופק (לא אחת שידוע לי עליה בכל אופן...) אמרתי לו שיבוא איתי למרכז. שישכור שם איזה דירה. מה יש לו לעשות כאן כל כך הרבה זמן לבד? אבל הוא כל כך אוהב את הבית הזה והשמש והשקט והשלווה כאן... זה לא שאנחנו כל היום מבלים ביחד. אבל גם אם זה הארוחת צהריים הזאת ביחד, זה שיש לו למי לבשל (אפשר לחשוב איזה פרטנרית טובה אני לאוכל אבל לא משנה...) למי לומר בוקר טוב... איך עושים את זה? אני כל כך מחכה כבר ללימודים. זה ממש חלום שמתגשם. וגם ממש נמאס לי כבר מהעיר הזאת... אבל כל כך קשה לי לעזוב אותו כאן לבד... עכשיו נשארנו לבדנו בקן אבל אנחנו ביחד חבקי אותי חזק תגידי לי כן אל תדאגי ביחד כיף להזדקן (עוף גוזל/ אריק איינשטיין) לפחות אם הוא לא היה כל כך לבד... זה היה עושה הכל הרבה יותר פשוט... כל כך עצוב לי...

azehu

New member
גם אבא שלי גר לבד וזה עושה לי עצוב

באתי לבקר אותו בשישבת האחרון, הוא אפילו לא בנאדם שמדבר הרבה, אבל פשוט היה לו עם מי לאכול את הארוחות והוא לא היה כל הזמן לבד... אני מאד מבינה. אני גם מקווה שהוא ימצא מישהי, הלבד הזה כל יום, הוא עצוב.

yamkachol

New member
כנפיים לבנות ו אזהו - יקרות.

התאלמנתי לפני כשנתיים, ובתי הבכורה כעת בת 16 (ויש לה עוד 4 אחים ואחיות "צפופים למדי"). אני בן 51, וכשאני קורא אתכן, אני חושב כקודמותי כאן. ראשית - אתן בנות נהדרות לאביכן. תזכרו זאת. שנית, תזכרו שאביכן אוהב אתכן מאוד - ובד"כ - הוא ירצה לראות אתכן - אותך מתקדמת ובונה את חייך. שהרי את בתו - לא בת זוגתו - כך שאת יש לך את מסלול החיים שלך, של גילך, והוא את שלו - של גילו. את יכולה להוסיף לו כוח, אם תתיחסי אליו - כשנוח לך ולו, טלפון וכד'. להגיד לו שאוהבת אותו. לראות איך מרגיש כשבאה לבקרו. מה הציפיות שלו. להיות עירנית אליו - כמה שאת יכולה. ותזכרי - שאת יש לך את חייך ולו את חייו. את בתו והוא אביך. חשוב שתבני את עתידך - כפי שהיית רוצה ומתאפשר לך. כל טוב לכן. (מקוה שהוספתי)

תודה לך..

זה בהחלט מחמם את הלב לקרוא גם תגובה מהצד השני.. אני בטוחה שכולנו נהיה בסדר.. גם אני גם הוא וגם כל אחיי.. לעזוב את הקן זה קשה בכל מצב. על אחת כמה וכמה בנסיבות שכאלה.. אבל כמו שאמרתם, זה דרכו של הטבע.. ואני בטוחה שיהיה בסדר.. זה פשוט המקום שלי לפרוק את כל המחשבות הללו.. גם הן חלק מהתהליך.. שוב תודה לכולכם

azehu

New member
תודה על התגובה

אני חייבת לציין שאבא שלי הוא מאד סגור, אני לא יודעת הרבה פעמים מה הוא באמת מרגיש. אני משערת. הרבה פעמים הוא מאד לא רגיש לדברים שאני צריכה, ואני מנסה כמיטב יכולתי לא להתאכזב ממנו. ואז גם הפער בינו לבין האישיות שהיתה אמא שלי עוד יותר מכאיב.

efratushb

New member
מתוקה...

ראשית כיף לאבא שלך שיש לו ילדה כזאת מקסימה שדואגת לו... ושנית... לא ניראה לי שיש הרבה מה לעשות, את צריכה להתקדם ולממש את החלום, הוא יסתדר, הוא ילד גדול. תמשיכי לדאוג לו מרחוק ולחזק ולתמוך יהיה בסדר אוהבת ומאחלת המון הצלחה.

../images/Emo201.gif

מבינה אותך ... אני מניחה שתשתדלו להיפגש כמה שיותר - קצת בדרום וקצת במרכז. נכון שזה לא אותו דבר. אולי כשיהיה לבד, אם התחושה אכן לא תהיה נעימה לו, אולי אז היוזמה לשינוי תבוא ממנו [מעבר למרכז או נסיון למצוא בת זוג אחרת]. ובכל מקרה, שולחת חיבוק ...

תודה לכן ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהוא יסתדר... אני סתם פולניה
באופן אישי אני מעדיפה שהוא ימצא כבר איזה אהבה ולי יהיה איפה לישון באילת

איזה מתוקה../images/Emo13.gif

כל כך יפה שאת דואגת לו...אני בטוחה שהוא יותר מכל רוצה שתלמדי ותבססי את חייך חמודה

לאבא שלך יש בהחלט מזל גדול

...שהוא זכה לבת כזו מקסימה... אל תדאגי, זה טבעי שהגוזלים עוזבים את הקן ומעבר לזה יש לי רושם שאבא שלך יסתדר...

אוף מה יהיה ../images/Emo4.gif

עם הנדודי שינה האלה?? לאחרונה אני לא מצליחה ללכת לישון לפני שלוש. וגם אז זה בכוח ולוקח לי שעה להירדם..... לדעתי צריך לעושת פגישות קבועות בצ'אט כדי להעביר את הלילות
כל מי שבעד- שתצביעה
נו עזבו, השעות הללו מעולם לא הטיבו עימי.... לילה טוב שיהיה

למעלה