ביחד ולחוד

איילת173

New member
ביחד ולחוד

היי.. שמי איילת בת 34 ,נשואה חצי שנה בדיוק. איפה שהוא איבדתי את הדרך לבעלי בכל המישורים כתוצאה מחוסר התייחסות שלו אלי. הדברים באים לידי ביטוי שבעלי מעולם לא שאל לשלומי ואיך אני מרגישה.הוא עובד כעצמאי ואני עובדת במוסד מסודר. הוא ער בלילות וישן בימים לרוב.אני מוצאת עצמי בסופי שבוע לבדד לדוגמא בשבת שבעלי מתעורר ב8 בערב ואני הולכת לישון כבר בחצות.אנחנו יכולים לשבת בסלון ואם אני לא אפתח שיחה ואשאל לשלומו ואיך עבר יומו אני יכולה להמשיך לשבת בסלון ולשמש נוף יפה בלבד.לכן,איפה שהוא אני לא מתעניינת בו כשם שהוא לא מתעניין בי.אגב,הוא גרוש ויש לו ילדה בת 8 . מה לעשות?אני חסרת אונים לחלוטין.ניסיתי לשוחח איתו מספר פעמים בצורה בריאה ובוגרת אבל,ניתקלתי באטימות כגון:"יותר חשוב לי איך מביאים מיליון $ "ואז אתעניין בשלומך כל היום.... אשמח לקבל חוות דעת והאם מישהו או מישהי ניתקלו בדברים דומים. תודה.

eranjam

New member
לא הבנתי את הסיטואציה שלכם בכלל..

"יותר חשוב לי איך מביאים מיליון $ "ואז אתעניין בשלומך כל היום.... זה מה שהוא אומר בכל פעם שאת פונה אליו? יש לכם ילדים משותפים? חסר רקע

איילת173

New member
היי ערן

אנחנו נשואים כחצי שנה ואין לנו ילדים משותפים.בעלי גרוש ויש לו ילדה בת 8 מנשואיו הקודמים. עניין הרגישות ההתייחסות והאכפתיות מאוד חשובים לי.לפעמים אני משתפת אותו מיוזמתי ולפעמים לא.הוא לא ישאל מה קורה אצלי איך אני מרגישה או יש משהו שכואב לי.בפעמים האחרונות שפניתי אליו ושאלתי אותו מדוע הוא לא מתעניין בי כאילו מה לא מעניין אותך מה אני עושה ואני באמת עובדת קשה אז קיבלתי תגובה מעליבה וכואבת כזאת.אציין כי בעלי הוא אדם טוב אך לא יודע להתנהג. השאלה האם יש דרך לטפל בעניין הזה משום שאני הולכת והופכת מאישה אוהבת ואכפתית לאישה מתוסכלת וכואבת.

איילת173

New member
מירב יקרה...לטנגו צריך 2.

אני לבד לא יכולה ולא רוצה לעשות כלום עוד לא התחלתי את הדרך ואני כבר בשלבי יאוש...

איילת173

New member
רציתי מאוד ומוכנה לשלם כדי שמישהו מיקצועי

ילמד אותו כיצד להתנהג אך,הוא אינו מעוניין.לטענתו הוא הבעל המושלם ביותר בעולם. אגב,יש לו עוד אח ואחות שמתנהגים בדיוק כמוהו.ככל הנראה,שזה מה שהם למדו בבית ועל זה נאמר שמעץ תפוח לא נופל אגס...

eranjam

New member
אני חושבת שאת מראה לו שאת מובנת מאליו

את צריכה ללמוד לשחק את המשחק. אני למשל, בתגובה להערה שלו על הסלטים, שבת הבאה לא מבשלת כלום. פשוט מודיעה ביום שישי בבוקר שאם בא לו לקנות אוכל אז סבבה, כי את לא מעוניינת לבשל היום. את עייפה ולא בא לך. בלי דווקא. ככה בפשטות. ואם יגיד שהוא יבשל - תגידי שזה בסדר גמור מבחינתך. תכבדי את עצמך - והוא ירוץ אחרייך.

איילת173

New member
אני ישרה כמו סרגל ושקופה מאוד ברגשותיי

האמת את צודקת .בעלי רואה בי שהכל מובן מאליו.לשחק את המשחק אינני מסוגלת כי לצערי ,אני לא כזאת. לגבי שבת הבאה הודעתי לו שאכין אוכל בלי סלטים וזה לא מפריע לו במיוחד להיפך הוא טען שאני סתומה במלא מובן המילה שהוא מתכוון שהוא רעב האוכל כבר מוכן וסלטים לוקח זמן לעשות אז שאגיש את האוכל החם ואחר כך אעשה את הסלטים......לגבי זה שהוא יבשל...אין סיכוי שבעולם אם אני מבקשת כוס תה לשתות הוא לא מכין כי אין לו כח...אז מה?

eranjam

New member
את לא מבינה את הנקודה שלי בכלל.

א. את לא כזאת? תלמדי. את לא יכולה להמשיך ככה, זה יאמלל אותך וחבל. תחשבי על זה כהשקעה לטווח ארוך. ב. אז תקני אוכל, אפילו בלי לומר, ופשוט תגישי את זה. שיעלה 400 ש"ח. תקני גם סלטים מוכנים. את לא משרתת שלו. הוא ממחזר משהו שראה בבית. אבל את לא חייבת לחיות כמו שההורים שלו חיו. בעלי גדל בבית מסויים, ואני בבית אחר לגמרי. ויצא לנו בית אחר, שונה. תיצרי את הבית שלך, את אישה, הכול בידיים שלך.

איילת173

New member
צודקת לגמרי..אני חצי אומללה

ומעוניינת להשקיע לטווח ארוך העניין הוא שיש לי בעל לצערי אטום שאי אפשר להסביר לו כלום הוא קשה יותר גרוע מאגוז ואי אפשר לפצח אותו הויכוח האחרון שהיה לנו אגב שקשור לזה שאני בקשר טוב עם אחי ומתייעצת איתו ומאמינה בו ושמקשיב פגש אותנו ברבנות יש לי בעל אטום שהרבה פעמים אני מעדיפה לסתום את הפה ולהמשיך הלאה ולאכול את הלב כי הוא לא מבין אותי כלל..! אין זה לא יעזור אי אפשר לדדבר איתו אי אפשר...ונכון אני מרגישה כמו משרתת.בדיוק כמו אמא שלו בעוד 30 שנה.

eranjam

New member
אני מרגישה שבעלך לא רוצה לשמוע אותך כל כך

אולי לא שמת לב, כנראה, אבל אל תיפגעי אם זה לא נכון, יתכן שמתסכול אץ פשוט מדברת יותר מידי. זה קורה לכולם. את רואה שהטקטיקה הנוכחית לא עובדת. אז תשני אותה. את לא צריכה אותו כדי שהמצב בבית ישתנה. מספיק שאת תשני ותכבדי את עצמך כמו שחנבי כתבה לך. אולי תקראי על זה קצת, אבל תני לעצמך מקום. למה שהוא יכבד אותך אם את לא עושה את זה? ככה זה עובד, ואין מה לעשות.

איילת173

New member
אני לא ניפגעת ומעריכה תגובותייך מאוד

אכן,אני מתוסכלת ומנסה למצוא פתרונות אפשריים בכל דרך אבל,לא אצלו כי שם אין. אני אמשיך בחיי ואחפש את הדרך שתתאים לי וכל האפשרויות פתוחות.זה לא נכון לחיות ככה אבל כרגע לצערי הרב מאוד זה מה שיש.

eranjam

New member
מאחלת לך הרבה הצלחה ושהכול

יסתדר הכי טוב שרק אפשר

רוצה שינוי תעשי../images/Emo124.gif

אל תצפי לשינויים, קומי עשי. בשעות שאתם מתראים נסי להיות ולהראות מעניינת יותר. הכוונה היא שיש לשנות גישה. אם לא הצלחת בקודמת אזי היא שגויה. דאגי לאוירה נינוחה ורומנטית. נרות לבוש סקסי,עזבי דיבורים,גשי לביצועים. המטרה מקדשת את ה...וכך תוכלי להקים ערוץ תקשורת חדש לשניכם ,ובטוחה אני שדרך שפת הגוף תוכלי להנות מתשומת לב ומלבבות ונצנצים באויר..נסי שניכם תצאו מורווחים!!!

איילת173

New member
לפני הסקסיות והמעניינת יותר ישנו כבוד מינימל

ואם כאישה אני לא מרגישה שבעלי אוהב אותי ומתעניין בי כלל אז על איזה סקסיות מדובר??

chenby

New member
אם כאישה את לא מרגישה שבעלך

אוהב ומתעניין בך, אז אני שואלת אותך - את אוהבת אותך? את מתעניינת בך? תתחילי קודם כל את לאהוב אותך ולהתעניין בך, ומשם יוצאת הסקסיות. מאהבה עצמית, ואז אי אפשר להתעלם. בעלך כרגע לא יודע להתנהג אחרת, את זו שפונה עם בעיה, לכן ברור לי, שרק בידיים שלך כרגע לשנות. בהמשך בעלך יכול להצטרף לשינוי הזה או לא, ואז את תעשי בחירה אם להיות שם או לא. אבל אין לזה קשר להתפתחות האישית שלך ולהרגשה הטובה שלך עם עצמך. להפך - דווקא בגלל שזה חסר לך ממנו, תמלאי את זה בעצמך לעצמך, ואז תביני שאף אחד לא יכול להשלים לך חוסרים, כי את יוצרת אותם (את מרגישה מה חסר לך) ואת ממלאה אותם.

איילת173

New member
אני מדברת על חוסרים מינימליים

שחסרים לי והם מבעלי..ואם הם חסרים ממנו היכן את מצפה שאמצא אותם?איך אפשר למלא חוסר של יחס מצידו של הבעל?

הכול עניין של פרשנות

את קובעת שבעלך אינו מעוניין בך מכיוון שהוא עייף וכו. חשבת לשאול אותו בעניין זה? ציינת שלתקשר איתו דורש ממך לצפות ליחס אוהב ממנו ואני באה ומבקשת ממך לבדוק,אם הדרך שהתנהלתם עד כה לא מצליחה,נסי אחרת. הכבוד פה לא משחק תפקיד,אתם נשואים ואמורים להיות פתוחים לדבר או לעשות כדי להצליח. הדרך הטובה כמובן היא לדבר על מה שמפריע..באת בטענה קשה שהוא לא אוהב אותך,וההרגשה בטח קשה..אז צייני את זה בפניו..אולי הוא מרגיש דומה אלייך?מאמינה אני שלבטח הדברים יצאו מהקשרם, וכשמדברים מהלב,זה הכי אמיתי. נ ס י...

למעלה