ביחד או לחוד
החיים בזוגיות, שברגע ששלי ושלך הופכת לשלנו ,לא מוכר לי לצערי ולפעמים לא מצליחים לבנות גשר של אהבה ונפרדים בכאב ואז האכזבות קשות וקשה לפתוח את הלב שוב לאהבה לכן בא הקטע של מוותרתעל האהבה וחיה לבד בבדידות מבינה את אילו שחיים בזוגיות טובה למעשה חברים טובים של זוגיות ובאהבה אבל לצערי אני לא זכיתי לכך, אז במקום לקטר קבלתי את זגר הדין , התרגלתי להיות לבד אבל שהגיעה החברות והאהבה כבר הייתי מעוצבת ועצמאית והיה קשה לבנות גשר של יחד ,תריך שניים לשלנו . ואז כל אחד לאחר 10 שנים נכנעו ללבד כי שם היו פחות דילמות ראיתי אתמול זוןגיות ואהבה יפה במרפאת השד אני חיכיתי לבד בשקט ודיי משתדלת להיות רגועה, ידעתי מה מחכה לי אצל הרופא כירוג השד הייתי עם אמי ז"ל ב לפני 3 שנים קטע דומה וגם עם גיסתי לפני 14 שנים כי .אחי שמר על התינוקת בחוץ ולצידי ישב זוג שחיכה להכנס לרופא והוא עטף אותה באהבה היא נמרחה עליו מבקשת להתחזק, ובעיניים שלו ראו את האהבה אליה כמה קשה לו לראות אותה סובלת ובמתח ,מה שנקרא אוהב אותה יותר מגופו וקשה לו לדעת שהיא תעבור ניתוח ושיש בה מחלה שהתגלתה במקרה היה יפה לראות את האהבה הזו , העוטפת אותה מבקשת לגונן עליה מכל רע אבל לא רואה את עצמי ככה , ממש לא ,התרגלתי בלי כתף להשען עליה , יושבת זקוף ומתמודדת עם מה שצריך קל או קשה , ללא רכות וללא דמעות נחמד יותר להתמודד עם החיים שיש מי שעוטף ומחזיק את ידך לא יודעת את הדרך להגיע לאהבה הזו העוטפת רק חלמתי עליה כתבתי עליה בלי סוף , שירים וסיפורים מלב משתוקקק לאהבה אבל כדי להתמודד עם החיים שלי , עם המשימות והבעיות להם נחשפתי מפסיקה לחלום יושבת זקוף ויד אחת אוחזת ביד השניה ולפעמים חובקת את עצמי , ולפעמים חובקת כרית רכה לראשי ככה מתמודדת עם החיים הלא פשוטים של לחיות לבד .