ביזיון

NGELA

New member
ביזיון

במשחק אתמול דווקא הייתי מאוכזבת מיציע 2-4 שצעקו ביזיון מה הם חושבים לעצמם? ככה זה הכדורגל הישראלי ולא יעזור כלום חוץ מזה יציע ג´ לפחות מעודד ועומד במשך המשחק ואילו הם כל הזמן יושבים כאילו הם באו לראות איזה קונצרט... וגם... חזרנו אחר כך ליציע אז לא צריך לעשות מזה סיפור כזה גדול... זה הכדורגל זה יציע ג´ זה מה יש.

Gkiller

New member
ביזיון ל-ג!!!!!!!

צריך לפרק אותו למחזורים שנשארו כי אם לא - המראות של השנה שעברה יחזרו!!!

bertcat

New member
שמעי ושמעי טוב יא ברברית מושחתת

(נא לא למחוק את ההודעה כי זה פשוט נדרש במיקרה הזה ואני חושב שכל חברי הפורום יסכימו איתי) את היית מאוכזבת מיציעים 2-4 שצעקו ביזיון?! את באמת חושבת שאחרי הפשע שאת וכל חבריך המופרעים -שרק מעכירים והורסים לנו את האליפויות שנה אחרי שנה- עשיתם בשבת בקרית אליעזר, יש לך עוד את הפריבילגיה להיות מאוכזבת מכל אדם שלא יהיה במשחק הזה?! את?! את לא מתביישת תגידי לי?! את בכלל קולטת שהתחילו דיבורים בהתאחדות להוריד לנו 6 נק´ (!!!) בגלל הפשע שעשיתם, פראי אדם שכמוכם?! את קולטת שנפצעו שישה אוהדים בהתפרצותכם המטומטמת למגרש אתמול?! שישה!!! אחד מהם גם שבר יד!! את בכלל חושבת על זה כשאת כותבת הודעות כאלה בפורום, או כשאת מתפרצת כך עם כל היציע למגרש?! איכפת לך בכלל מאותם אנשים שנפגעו פיזית בצורה קשה כתוצאה מרמת האנטיליגנציה הנמוכה של היציע המקולל שבו את יושבת?! מעניין אותך?! מזיז לך?! יש לזה איזשהו משקל בכלל באחד מהתאים הבודדים שעוד איכשהו קיימים במוח הקר שלך?! מה אנחנו חושבים לעצמנו?! מה את וכל חבריך חסרי המוח ליציע המקולל חושבים לעצמכם תגידי לי?! מה ז"א "ככה זה הכדורגל הישראלי ולא יעזור כלום" ?! את בכלל מקשיבה לעצמך?! מושחתת!!! "חזרנו אחר כך ליציע אז לא צריך לעשות מזה סיפור כזה גדול" ?! מה את לא בסדר בראש לגמרי?! אולי את חזרת ליציע בשלום, אבל שישה אוהדים אחרים בדיוק כמוך חזדו לבי"ח עם זעזועי מוח ושברים בעצמות הגוף שלהם!!!!!!!!!!!!!!! "זה מה יש" ?! תאמיני לי, אם היית לידי עכשיו הייתי בועט לך בראש כל כך חזק שלא היית מבינה בכלל מאיפה זה בא לך, מדביק אותך לקיר ששום שפכטל לא היה מגרד אותך ממנו אחרי זה, שתביני קצת מה עובר על אותם אוהדים שקיבלו זעזועי מוח בגללך ובגלל חבריך המטומטמים לפשע שבוצע בשבת בקרית-אליעזר, ומעניין אם אז גם כן תגידי "זה מה יש". מפלצת.

../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif כנסו...

הפרצופים מראים את מה שחשבתי בהתחלה של יציע א וזה מה שאני חושב עכשיו כל הכבוד שצעקו בוז ולא ניגררו

אז ככה...

אני נוהג לשבת בג´ ובאמת הקהל שם נשמה... אבל ההתפרצויות האלה לא בסדר!אנשים נפצעים כל פריצה והאוהדים לא מבינים את זה. שנה שעברה אמרו כל הזמן "נא לא לפרוץ למגרשים 2 דקות אחרי סיום המשחק יפתחו השערים" אבל הם לא הקשיבו. אז הם צריכים להשתלט על עצמם ופשוט לחכות לסוף המשחק ואז להיכנס למגרש בצורה מסודרת בלי פצועים

teen17

New member
תגובתי להודעה הנ"ל:

אני מגנה בכל תוקף את הקללות/גידופים/השמצות וזה ממש לא היה במקום. אבל חלק גדול ממה שכותב ההודעה רשם פשוט נכונים, הדברים שרשמת בהודעה הראשית היו ממש לא במקום ו-BERTCAT אמר חלק מהדברים לעניין.

NGELA

New member
קודם כל....

אני לא הייתי בין המפגרים שפרצו למגרש...
ברור שזה היה מעשה דפוק אבל ככה זה בכדורגל.... ככה זה בישראל... אבל שוב לא הייתם צריכים לצעוק ביזיון כי כולנו אוהדים של אותה קבוצה וזה שקהל של אותה קבוצה מקלל אחד את השני זה ממש לא בסדר...

teen17

New member
ממש לא בסדר? זה היה במקום!!!!!

לצעוק בוז על החוליגנים האלו שהתפרצו למגרש. אז מה אם זה ישראל וזה הנוהל? אנחנו צריכים לזכור מה קרה שנה שעברה כשזכינו באליפות ולהפיק מזה את הלקח והוא לא לתת לזה לקרות אפילו שאנחנו בישראל. לפי דעתי הפיתרון הוא לעמוד עם רוטווילרים ליד השערים של יציע גימל וכל מי שיעז לצאת ישחררו עליו את הכלבים ואולי זה מה שירתיע את אותם החוליגנים מלפרוץ למגרש.

תגידי לי, את מבינה מה את אומרת?!

זה נכון שכולנו אוהדי מכבי, אבל אני פשוט התביישתי באוהדי גימל יום שבת. שנה שלמה לקח להם לתקן את מה שקרה שנה שעברה, ובעשר שניות הם הרסו הכל שוב. כן, אני צעקתי ביזיון. אני התבזיתי בשבילכם. גועל נפש. וזה בעיקר בגלל כל מה שכתבו פה על הפצועים, אבל... בתור אוהדי מכבי אתם חייבים לדעת שיש גם עונש על תנאי בגלל מה שקרה שנה שעברה, איכפת לכם ששחר ירשום עוד צק על 1000000000000 דולר? מזיז לכם שהוא מפסיד כל שבוע כסף בגלל שאתם זורקים חזיזים? משנה לכם שאת משחק הבית האחרון לא נראה בגללכם??? תעשי לי טובה, קראי טוב טוב את התשובות שקיבלת לפני כן, תפנימי,ו...פשוט פעם הבאה תסתמי.

aviron

New member
כן, מתפרצי יציע ג´. אתם ב-י-ז-י-ו-ן

אנילא מבין בכלל מה הוכוח. מה לא ברור לכם - מתפרצי יציע ג´? אתם ביזיון! מה אתם משחקים לנו כאן "אנחנו רגש", אנחנו "אוהדים" אנחנו "גאים", אנחנו "נשמה" - אתם ביזיון, ביזיון, ביזיון, ביזיון, ביזיון, ביזיון, ביזיון !!חבל רק שהמשטרה לא עצרה כמה חוליגנים ממכם וטיפלה בכם משפטית. למה אתם חושבים שאני - אוהד נשמה ורגש (ובלי מרכאות) - צריך לסבול מהחוליגניות שלכם? מאוהד נשמה משער 2 שעמד וצעק והתכוון לכך : ביזיון !!!

אני עמדתי ב-4

וצעקתי (בקצב)
יציע גימל ביזיון
ביזיון
ביזיון
ביזיון ואני לא מצעטרת. אם אני לא במשחק נגד פתח תקווה, אני אפילו מוכנה לעזור למשטרה לתפוס חלק.

למעלה