ביזיון

ALI G

New member
ביזיון

איך זה שכשלמכבי יש משחק באירופה כל הפורום מדבר עליו, אבל כשירושלים עושה הישג ענק ועולה לחצי גבר גביע ספורטה! שזה כמו הפועל ת"א בכדורגל רק שהיריבות פחות "ענקיות" כמעט אף אחד לא מוציא מילה!@?!? לא ברור לי......

The dove

New member
יש בזה משהו....

אני אמנם אוהד מושבע של מכבי,אבל לדעתי ההישג של ירושלים,מעבר לשיקולים של מכבי-נגד-ירושלים ולהיפך,פשוט חשוב לכדורסל הישראלי,כי אחרי ההישג של הפועל ת"א בכדורגל,כבר התחיל השתן לעלות לראש של חובבי הכדורגל,והם ההתחילו כבר לזלזל בכדורסל המקומי,שעם כל הכבוד למפגש המרתק בין קריית גת לרישון,עדיין שם את הכדורגל בכיס הקטן... חוצמזה,שההישג של הפועל בכדורגל נראה די חד-פעמי,מתי כבר תהיה עוד קבוצה שתשחזר אותו,בעוד כמה שנים? בעוד שבכדורסל,שנה-שנה,כדבר של יום ביומו,קבוצות ישראליות ,בלי טראראם תקשורתי,מגיעות לשלבים גבוהים של הגביעים שהן משחקות בהם... לפני שנה בנוסף כמובן לזכייה של מכבי,גם רמת-גן הגיע לרבע-הגמר בקוראץ´, ונדמה לי שירושלים כמעט הגיעה,השנה ירושלים הגיעה לחצי-גמר ספורטה, ורעננה ורמת-גן היו במרחק נגיעה מרבע-הגמר בספורטה,מכבי עדיין יכולה להגיע לפיינל-פור(טוף,מותר לי להיות אופטימי,לא?...),בעוד שבכדורגל,יכול מאוד להיות שכבר בשנה הקרובה הקבוצות יחזרו לעשות בושות,שימו לב,הפועל ב"ש במרחק נגיעה מאירופה,פשוט מפחיד לחשוב על מה שהיא תעשה שם... כך שאומר רק לגאון מהארץ,שהחליט שההישג של הפועל הציב את הכדורגל המקומי, בפער "בלתי-מחיק" מהכדורסל,את הדבר הבא : קולכבוד להישג של הפועל בכדורגל,אבל ההבדל הגדול הקיים עדיין,לדעתי,לטובת הכדורסל,הוא ההמשכיות. כמעט כל שנה,קבוצה ישראלית,אחת או יותר,מגיעה לשלבים גבוהים,ובכדורגל? מתי בדיוק,בעוד כמה שנים אם בכלל,ישוחזר ההישג של הפועל??... ואני כבר לא אומר כלום על פרשת הפאקס-שלא-נקרא במכבי חיפה...

roy marom

New member
ללא ספק השג מדהים.

בטח לאור רמת הציפיות מהם ושלהם מעצמם העונה. עם האוכל בא התאבון וסיינה היא לא בלתי עבירה. המשחק הראשון באיטליה ועל ירושלים להשיג שם ניצחון כיון שבמלחה ירושלים לא מתפקדת.

33T-Bone

New member
יפה אמרת!

אני מסכים איתך במאה אחוז שהכדורסל הישראלי לא זוכה לכבוד המגיע לו לעומת הכדורגל הישראלי. כל שנה בכדורסל הקבוצות מגיעות לרמות הגבוהות ביותר, אגב שנה שעברה ר"ג (כמו גם השנה) הגיעה לרבע הגמר ושם נוצחה ע"י הקבוצה שלבסוף לקחה את הגביע. ועכשיו י"ם עושה הישג מעולה כזה. ובכלל - נבחרת הכדורגל שלנו כבר שנים לא מצליחה להגיע לאליפות אירופה או למונדיאל, בעוד שנבחרת הכדורסל לא רק מגיעה לאליפות אירופה אלא גם בדר"כ מסיימת שם בין עשר או שתיים עשרה הנבחרות הראשונות. למרות הפגנת העליונות של מכבי ת"א על פני כל הליגה, אני עדיין חושב שליגת הכדורסל יותר מעניינת מהכדורגל.

למעלה