ביזיון

Loki Heaven

New member
ביזיון

שלום רב שמי גל ואני משחק בשרת המהיר ברצוני לשאול שאלה, מה קורה עם המולטי האנטרים?? למה הם לא מתפקדים??? כבר שבוע ששני שחקנים שלידי danielson וsnir9 מורחקים, ואני מנסה לקבל אינפורמציה מה קורה איתם ואף אחד לא קורא בכלל את ההודעות שאני רושם למולטי האנטרים! אני לא מבין את חוסר הרצינות הזה, מה באמת ילדים בני עשרה מנהלים את טרוויאן ואף אחד לא מוכן לקחת אחריות ולספק תשובות?? קוראים לי במשחק viva la loki למקרה שאיזה MH יראה את הפוסט שלי ויואיל בטובו לחזור אלי מאוכזב גל -

אתה לא היחיד שזה מפריע לו

ולמען האמת גם התמיכה בארץ והתמיכה בארה"ב לא ממש מגיבים. נכון להיום יש בעיות בטרביאן ישראל וההאנטרים + אדמין בשביתה. היו קצת שמועות על ההחלפה של כל הצוות אבל זה עדיין לא אומת, מהסיבה הפשוטה שעדיין יש חוסר תקשורתיות. לדעתי אתה צריך לפנות לtraviangames ולהפעיל לחץ על מנת שיפתרו את הבעיות הנ"ל.

xxx RAANAN xxx

New member
תגובה

שלום לך, הסיבה שהמולטי לא עובדים כי אין להם את ההרשאות. אני יצאתי מתפקידי לפני כמה חודשים ויום לאחר מכן יצאה הודעה שמחפשים אדמין חדש. עד היום החסרי אחריות האלה ( הגרמנים ) לא מצאו אדם מתאים להחליף אותי. אני מאוד מבין ללבך ומחזק את דבריך, אך אין לי את היכולת לעזור לך..

למעלה