ביזיון המת

zolman

New member
ביזיון המת

בס"ד מדוע אנו לא שומעים גינוי מראשי המפדל על הביזיון וחילול השם הנורא שהי אתמול בהלווית עוזרי ז"ל. אולי משום שראשי המפדל מזדהים עם קבוצות התמהוניים שגדלו בקרבנו?

benif

New member
הרבנים כבר אמרו שזה ביזוי המת.

שאול יהלום ענה בשאלות הפורום שיש בגבעות אנשים טובים ויש כאלה שלא כמו בכל חברה. לדעתנו מי שפוגע ביהודים עושה טעות חמורה ופוגע באחדות העם.

עציון

New member
את מי בדיוק צריך לגנות?

את הורי הנרצח שברגע האחרון החליטו שצריך לקבור בי-ם? את החוליגנים שחטפו הגופה לקבור בחברון? את אשת הנרצח שחטפה את הגופה? את המשטרה שלא שלטה בשטח? את מי? ולמה המפדל? למה לא ראשי יש"ע? מה זה שייך לנושא הפוליטי? למה לא לגנות תאונות דרכים? למה לא לגנות את הבורסה שיורדת? מה עוד המפדל צריכה לגנות? המפדל עוסקת בדברים חשובים לא בגינויים. מרצ שינוי ועוד אלו שאין להם עשיה עוסקים בגינוי....

עציון

New member
איפכא. שאלה חשובה לי אליך.

מחר, אולי מוחרתיים, טומי שלך נתקע במעלית. מי מנהיג את שינוי? דחוף לי לדעת כי אני צף בין שינוי למרצ....

עציון

New member
כל אחד בפני עצמו: מנהיג תותח!!../images/Emo47.gif

שינוי תהא מפלגה גדולה. אבל אין לה שום תשתית. שום מוסד. המפלגה תתנפץ לרסיסים ביום שטומי יפרד ממנה. הצפי שלי: תוך שנתיים ואולי פחות 4 עד 5 מפלגונים משינוי. רק חודש לפני הבחירות היא כמעט התפצלה עקב שריון מקומות. אז זו תהיה המחליפה של האבודה?

סמיגל

New member
למה לא שמענו גינוי מ 3 מליון אנשים?

כל דבר שקורא צריכה לבוא תגובה של המפדל? מחר תהיה תאונת דרכים אז ישאל מישהו למה המפדל לא מגנה תאונות דרכים, בטח זה כי הם אוהבים מכוניות מרוסקות.

דני400

New member
למה לגנות ?

היינו מצפים לשמוע גינוי מאלו שלכאורה עומדים בראש המערכת החינוכית של אותם חמומי מוח. במקום לקרוא "גילוי דעת" להצביע למפד"ל , שיגנו בכל תוקף את המתפרעים ואת מעשיהם. אך כנראה שמעשי הנערים, אינם רחוקים כל כך מהשקפת עולמם. ולמי שלא מאמין, היה צריך לראות בתוכנית עובדה של אילנה דיין, את הרבנים אבינר ודרוקמן מספידים את הרב כהנא. ואח"כ עוד שואלים - לאיפה הולכים כל קולות הדתיים הלאומים. רוב מצביעי המפד"ל אינם גרים בגבעות ואפילו לא בהתנחלויות. הם גם לא שמאלנים. רובם יצביעו למפלגת ימין הנקראת "ליכוד". נפשם נקעה מהפרחחים, ומהמגבים אותם למחצה ולשליש. איכשהו גם מנהיג המפד"ל נראה ונשמע כמוהם.

benif

New member
אל תתן ידך למי שמוסיף דלק לטרור

מה זה משנה מה אומרים ומה חושבים. העיקר האמת. והאמת היא שמי שתמך באוסלו הכניס את עמו לדם ואש וגרם למאות הרוגים. מי שהתנגד כגון המפד"ל צדקו.מי שתמך הוא הקיצוני בעיני. אורי אליצור כתב את המאמר בעיתון חדשות בנימין שמחולק בישובי בנימין ולכן הוא כתב מתנחל . מי שמצביע ליכוד יקבל עוד טרור. מי שיצביע מפדל יקבל עוד לחץ על שרון להפסיק את הטרור. תחליט איפה אתה.

למעלה