ביזול !! עלי הלזניה שאת מכינה לבד

אמרלדה

Active member
ביזול !! עלי הלזניה שאת מכינה לבד

נעלמו מעיני.

לא מוצאת אותם בשום מקום.

גם לא בבלוג.

יש מצב לעודפעם?

תודה רבה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
זה מה שקורה למי שלא משנן את שרשור החג התורן

חוששני שאצטרך לחזור לשיטת בחני הפתע.

הפעם אגלה לך.

תחת "קישים, פשטידות ופסטה".

משדרג לזניות בטירוף בלא המון עבודה

לעלי לזניה טריים: (3 עלים שמתאימים לתבנית פיירקס של 20*30)
1/2 1 כוס קמח לבן (כוס של 200 מ"ל)
2 ביצים גדולות
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית

הכנת הבצק: ללוש יחד את כל המרכיבים, כ5-7 דקות, עד שנוצר בצק נעים למגע ומעט דביק. רצוי להתחיל מכוס קמח אחת, ולהוסיף בהדרגה. להניח את הבצק בקערה עטופה בניילון נצמד, ולשמור בקירור למשך שעה לפחות

להסיר את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל 3 חלקים. על משטח נקי מקומח לרדד כל חלק למימדים המתאימים לתבנית.

(אמנם המתכון שם ללזניה עצמה בשרית, אבל העלים פרווה)
 

ביזול

New member


 
למעלה