ביזאר

ביזאר ../images/Emo5.gif

סוטים, לא לביזאר כזה התכוונתי
התכוונתי לשאול איזה שירים ביזאריים אתם אוהבים? הכוונה לכאלו שלא מקובל לאהוב, לא כאלה שבראש מצעד המרגרינה, אלא כאלה שכשאתם מודים שאתם אוהבים אותם, אנשים עושים את הפרצוף כמו זה בכותרת.. יאללה , לשפוך <ההודעה הזו נכתבה כהומאז' לפינתרבות>

אייבורי

New member
../images/Emo5.gif

בועז שרעבי....בחיי צוחקקקקקקק החלונות הגבוהים. אההההההההההה והכי הכי ביזאר שנסונים צרפתים, אין כמו ז'אק ברל,צארלס אזנבור,ג'ו דאסין.... <אכן מקרה אנושי מזעזע>

nerissa

New member
גם לי יש..

מוזיקת מעליות. זה מרגיע אותי, נו!!! כל מיני Enya וקליידרמנים

אייבורי

New member
בטוחה ?????

צריכה חמישים חמישים או חלברה טלפונית אולי עזרה מהקהל... קליידרמן, אפילו בועז שרעבי שלי נשמע נורמלי. אני כבר כמעט נורמליייייייייייייי השיר הזה הוא עצב השיר הזה הוא...

nerissa

New member
כל אחד והביזאר שלו ../images/Emo9.gif

תמשיך לצחוק עלי ואני לא עושה "נא-הד נדדדד" !!!

טוב אז גמני אתוודה

לי יש חיבה גדולה לשירים עתיקים שנות השלושים והארבעים, שירי פלמח, תנועות נוער וכאלה. מהלעז - המון קיטש סטייל When i need you וכאלה <הולכת להסמיק בפינה>

אייבורי

New member
צריכה אספקת אוויר

רגע של וידוי שהייתי סטונדט צעיר השותפה המקסימה שלי הייתה נכנסת לחדר עם החבר שלה היו מדליקים אור אדום ותמיד אותה קלטת דביקה עם שירי אייר סוקליי בני זונות, הייתי לבד, חרמן רצח. זהו יצא לי מעל הלב.

אתה בטח מבסוט

שגולו לא מבקר פה, הא? וכן, בהחלט אייר סופליי ברשימה שלי (לא קל יותר להגיד אספקת אוויר?)

אייבורי

New member
ידעתי

עכשיו אני אגלה שגם אור אדום. ממממ... ממממממ.... חכי חכי שאת יורדת מהמטוס, תתחילי להסתכל מאחורי הכתף.

למעלה