ביו תות !

lexigali

New member
ביו תות !

"אמא, אם זה לא ביו תות, אני לא אוכלת!" אחת הפרסומות הכי חמודות ששמעתי. מי זאת הילדה? איך מבררים דבר כזה? (האם הפרסומת משודרת גם בטלוויזיה?)

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אני גאה להכריז...

שאת הפרסומת הכין חברנו לפורום ישי רזיאל ואם יהיה במצב רוח טוב, אפילו יוכל לעלות לנו את הפרסומת לשרת הקבצים של הפורום. ישי, תגובתך!

ביו תות

הפרסומת הוקלטה בכלל לרדיו קול חי... ושלמחתי המפרסם נורא אהב אותה והחליט שהוא רוצה לעלותה לרדיו הארצי. הילדה המדהימה - מור חיים (בת 4!) הקריין - אוהד ארקין בייס מאן האמא - עדי מורלי שירה - עבדכם הנאמן.... והנה הפרסומת ...

noam amir

New member
סחטיין

ישי איש אשכולות... אגב אתה שר יפה...מתי תכין לי משהו לתוכנית?

lexigali

New member
../images/Emo51.gif

אז זה רק ברדיו? (שאדע שאני לא מפסידה בטלוויזיה) אני מוכרחה לומר שזאת כאילו פרסומת קטנה ולא יוצאת דופן במיוחד, אז אולי אחרים לא יבינו מה אני עושה עניין, אבל: רוב הפרסומות מהסוג הזה נשמעות כל-כך מאולצות ולא טבעיות, ובפרסומת הזאת הבימוי פשוט מעולה (פרט לרפליקה האחרונה של הילדה, שנכנסת, לטעמי, חצי-רבע שניה מוקדם מדי). כל הכבוד! (הולכת לקנות ביו-תות)

המתעדכן

New member
מספר שאלות לישי

אתה קרוב משפחה של ורדה רזיאל ז`קונט? 2. תשקול ברצינות קריירה של זמר... 3. מי תיכנת את המוזיקה?

המשיב...

1. אין שום קשר ביני לבין ורדה רזיאל ז'קונט למרות שאמרתי לא פעם לאחותי "תזרקי אותו". 2. תודה 3. אני כתבתי הלחנתי והפקתי את הג'ינגל. עוד ג'ינגלים באתר שלי www.jingles.co.il או בדמו שלי www.jingles.co.il/demo2005.mp3 תהנו...

המתעדכן

New member
ישי, באמת יפה

נכנסתי לאתר שלך והופתעתי שאתה עשית לקול חי את האותות אני מאזין רבות לתחנה ואכן תהיתי מי עשה את האותות ובכן האותות ממש יפים!!!

למעלה