ביוץ

kerench

New member
ביוץ

היי לכן אני עורכת מזה כ- 3 חודשים את הבדיקת רוק ביתית לגילוי מועד הביוץ בחודש שעבר הביוץ הגיע לי ביום ה- 20 למחזור ואילו היום אני מגלה כי הביוץ הגיע ביום ה- 7 למחזור האם זה ייתכן? האם מועד הביוץ משתנה מפעם לפעם? ובכלל אתן יודעות מנסיונכן האם יש מועד ביוץ יותר מפעם אחת בחודש? תודה תודה...

היי קרן ../images/Emo140.gif

אני אנסה לענות לך
. ביוץ מתרחש רק פעם בחודש
. אצל בנות עם מחזור סדיר הביוץ מופיע באותו הזמן, אבל אצל בנות שאין להן מחזור סדיר, הביוץ אכן מגיע במועדים שונים בכל מחזור. לגבי ביוץ ביום 7 למחזור, זה נראה לי אכן מוקדם מידי (בס"כ הרירית עדיין לא עבה מספיק וזה ממש סמוך לסיום הוסת- כך שלא נראה לי) אבל תכף יצטרפו עוד בנות ואולי יגידו לך משהו אחר ממני
. אם את מנסה להיכנס להריון כבר תקופה, אולי כדאי לעשות מעקב יותר מדויק לזיהוי מועד הביוץ דרך קופת החולים (בדיקת דם ואולטא). שהיה הרבה הצלחה

kerench

New member
תודה וכן האמת היא...

שאני מנסה כבר כמה זמן (כמה שנים) להיכנס להיריון רק שבחצי השנה האחרונה זה נהייה אינטנסיבי עברתי לרופא טוב יותר וכבר עשיתי בדיקת דם הורמונים לאחרונה התחלתי גם להשתמש בערכה של מציאת מועד הביוץ המחזור שלי אכן לא הכי סדיר אני מקבלת כל 28 יום - 36 יום תיכף אתקשר לרופא שלי בתקווה שהוא יענה לי על שאלתי תודה בכל אופן (דרך אגב הביוץ הסתיים שלשום)

dvoriz

New member
הביוץ

הביוץ מתרחש 12-14 יום לפני קבלת המחזור , אז אם המחזור שלך 28-36 יום, הביוץ הוא בימים 14-24.

ל א ו

New member
קרן אני מאוד ממליצה לך

לפנות לפורום לקראת הריון - פורום מדהים והרבה יותר מתאים עבורך. כאן אנחנו מכירות את הביוץ לפי בדיקות דם ואולטראסאונד. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה