ביוץ מוקדם

boni68

New member
ביוץ מוקדם

שלום בנות, לפי בדיקות אחרונות שביצעתי נראה כי אני מבייצת ביום 9-10. הבעיה היא שהרירית מאוד דקה בשלב זה, ואולי זו הבעיה שלי. (המחזור שלי קצר, כל 25 יום). רציתי לדעת : האם יש עוד מישהי עם מחזור קצר וביוץ מוקדם. ואיזה טיפול היא מקבלת לחיזוק הרירית.
בוני

אופה3

New member
בוני שלום לך, קודם כל לגבי הרירית

יש כדורים שנותנים לחיזוק הרירית, את שמם אני לא זוכרת בדיוק, חוץ מזה לגבי הביוץ המוקדם, יש אפשרויות גם לשלוט בזה, על ידי כדורים או זריקות, זה תלוי, את אומרת אולי זאת הבעיה שלי, האם בדקו בדיוק את הבעיה, ואיזה בדיקות ביצעת?, את מטופלת אצל מומחה, או במרפאה, מה שבטוח מחר יכנסו הבנות ויענו לך יותר, אבל אל תדאגי לכל בעיה יש את הפיתרון שלה. מקווה שתעברי לפורום השכן בקרוב האופה

נוג

New member
בוני ../images/Emo140.gif

היי, קודם שיהיה בהצלחה, לגבי השאלות שלך 1. לגבי הרירית יש תרופות שנתנות לעיבוי הרירית . 2. כדי למנוע ביוץ מוקדם משלבים את הטיפול עם דיכוי או בזריקות או משאף. לכול רופא או מרפאה יש את התרופות שהם מעדיפים לכן אני לא רושמת שמות. נוג

זאבית

New member
הי בוני../images/Emo39.gif

גם אצלי המחזור קצר ואני מבייצת מוקדם, אבל אין לי בעיה של רירית דקה, לפחות לא בשלושה חודשים האחרונים בהם עקבתי באולטרסאונד. כנראה שזה לא תמיד הולך ביחד (ביוץ מוקדם ורירית דקה). בהצלחה.

למעלה