ביוץ,כאבים ועוד

לילך 77

New member
ביוץ,כאבים ועוד

אני צריכה מחר לעבור הזרעה והתחילו לי כאבי ביוץ מהבוקר.יש שני זקיקים בגודל 18 והפרוגסטרון טיפה עלה (הגיע ל-4). האיש חוזר הרבה אחרי חצות הלילה ולא יודעת כמה נספיק
שאלה למי שמכירה תחושות של טרום ביוץ- ההפרשות החזקות מגיעות ממש לפני שהביוץ מתחיל או שיכולות להיות גם כמה ימים קודם? ולגבי הכאבים,יכול להיות שהם מתחילים אפילו יום לפני ביוץ או שאם כואב אז הביוץ התחיל? אוף

נועם@בת

New member
האם קיבלת זריקת כוריגון?

אם כן זאת הסיבה לכאב. אולי הנפיחות בשחלות (שני זקיקים) תורמת גם היא לכאב. ההפרשות מתחילות לפני הביוץ, הן הופכות יותר דלילות ככל שמתקרבים לביוץ. אחרי הביוץ הן חוזרות להיות סמיכות ומפסיקות. בהצלחה מחזיקה לך אצבעות נועם

לילך 77

New member
תודה נועם פרח| ושאלה על חיי ביצית

את הביוץ פיספסתי
הכאבים החזקים אכן היו כאבי ביוץ כי אחרי שעברו כבר לא כאב יותר כלום. את ההזרעה עשינו הבוקר. דוקא היו נתונים ממש טובים אבל השאלה אם יהיה להם את מי לפגוש בחצוצרה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל מיני דעות על אורך חיי ביצית. ממחמירים שנותנים 12 שעות ועד כאלה שכתבו יומיים. ממי ששאלה לאחרונה רופא שמתמצא בנושא הזה- מה התשובה שקיבלתם לגבי אורך חיי הביצית מרגע שמבייצת מהזקיק?

התשובה שאני קיבלתי היא 24-48 שעות.

ולילך - ההזרעה שבה נוצר יונתן התרחשה יום אחרי הביוץ. ואפילו עם נתוני זרע לא ממש טובים... אז ממש לא הכל אבוד. מחזיקה לך אצבעות

מחזקת את סוכריה על מקל

ומצטטת את ד"ר לוין בפריון האישה והגבר - "אורך חיי ביצית הם עד כ- 48 שעות בתנאים אופטימליים" שיהיה בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות

לילך 77

New member
../images/Emo9.gif רוצה כמו יונתן ../images/Emo6.gif

ראיתי תמונה
ותודה על העידוד.

למעלה