ביוץ ועצבים

ביוץ ועצבים

כמה חודשים אחרונים אני מאוד עצבנית בזמן הביוץ, אני צועקת ורבה עם כולם בעבודה, ואפילו עם בעלי. האם זה קשור ביוץ ועצבים כמו מחזור ועצבים, שגם במחזור אני מאוד עצבנית

פינקי33

New member
כן מותק, הכל הורמונים... גם אני

עכשיו בביוץ ואתמול צרחתי על בעלי על הבוקר בטלפון בלי כל סיבה... מסכן... ואפילו בלילה קשה לפעמים להרדם בזמן ביוץ כמו במחזור בגלל ההורמונים שמשתוללים...

נועם@בת

New member
עצבים? אנחנו? |פרצוףתמים| ../images/Emo8.gif

עצבים זה השם השני שלנו. זה אמנם לא פוליטיקל קורקט, אבל שינויים הורמונליים אצל נשים גורמים לשינויים חריפים במצב הרוח. זה אנחנו שהמצאנו את הPMS לא הגברים. אם לא די בזה אז מתח ולחצים גורמים לשינויים הורמונלים, מה שמזין את הלולאה הזאת. גם ביוץ כרוך בשינויים הורמונליים (עליית E2, עליה חדה בLH ועליה בפרוגסטרון) וביחד עם המתח בו את מצויה זה יוצא יופי של חומר נפץ. מה לעשות? קודם כל לדבר עם הבעל ולהסביר לו שזה לא מרוע או חוסר אחריות, זה לא בשליטתך. לבקש ממנו שכשהוא רואה שאת בקריזה שינסה להתרחק, או לחילופין שיהיה יותר נחמד אליך, זה ישתלם לו. חוץ מזה- מה שאני ממליצה תמיד בכל מקרה של מתח ועצבים- רסקיו רמדי המרגיע הלאומי. 4 טיפות מתחת ללשון כמה פעמים ביום עוד לפני שהביוץ מגיע ורמת הקריזה יורדת פלאים. לקחת 4-5 ימים וזהו. ולקינוח- להוריד את זה (זה לא וירוס, באחריות) לבקש מהבעל לשחק עם הגפרור ואז להדליק את הפתיל
.
נועם

Blue velvet

New member
../images/Emo36.gifתרופות לפני צילום רחם../images/Emo26.gif

אני מנצלת את השרשור כדי לשאול איזה תרופות כדאי לקחת לפני הצילום הזה: האם משכך כאבים, כמו נורופן, או תכשיר מרגיע, כמו ולריאן או וליום. רסקיו רמדי לא משפיע עליי בכלל. בבית המרקחת לא מוכרים וליום ללא מרשם רופא. מישהי ניסתה ולריאן פעם בנסיבות דומות, או בכלל? מה כדאי?

kasa

New member
אני אישית ממליצה על צילום בהרדמה,

אבל אם אין לך אפשרות כזאת - אז כל משכך כאבים יעשה את העבודה (נרוסין, נקסין, אופטלגין...) והכי חשוב - שיעבור בקלות ויהיה תקין !

פּוֹנְג

New member
אני לקחתי שני נרוסין חצי שעה לפני

התור שלי. זה לא שלא הרגשתי את הצילום, היה כאב קצר ומפתיע, אבל אני חושבת שהעובדה שלקחתי כדורים, עזרה לי להרגשה - לא כאב לי כלום אחרי הצילום. אני מניחה שאת הכאב הזה שיש במהלך הצילום (שוב, לא משהו שאי אפשר לעמוד בו, לפחות כך אצלי זה היה) שום כדור לא יצליח להעלים לגמרי. בהצלחה.

חגית6

New member
כחצי שעה לפני הצילום

לקחתי 50 טיפות אופטלגין והצילום לא כאב בכלל ! בהצלחה

מסכימה עם פונג../images/Emo45.gif

אופטלגין אחד חצי שעה לפני ולא הרגשתי כלום
ולא, אף פעם לא ניסיתי ולריאן. מאחלת שיעבור בקלות

Big Mama 1

New member
תרופות וצילום רחם

קודם כל שיהיה בהצלחה, קל מהיר והכי חשוב שיהיה תקין. וואליום או ולריאן יורידו את רמת המתח שבוודאי תהיה לך, אבל לא יקלו יפעלו כנגד הכאבים, במידה ויהיו. אם בכל מקרה תחליטי לקחת אז בבקשה לא ללכת לבד לצילום ולא לנהוג אחריו. נגד כאבים, על כל צרה שלא תבוא, תקחי מה שאת רגילה לקחת לכאבי ראש או מחזור, אופטלגין, נורופן, נרוסין מה שיש לך בבית. תחליטי לבד מה יותר חשוב, להיות רגועה או ל"בטח" את עצמך מכאבים, שאגב לא בטוח שיהיו, אם הצילום תקין זה באמת מהיר וקל ולא אמור לכאוב.

Blue velvet

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולן../images/Emo70.gif ושאלה לBig Mama

נראה לי שבאמת אקח משכך כאבים. אני מתכוונת גם לקחת וליום. (אל דאגה, בכל מקרה לא אלך לבד...) השאלה היא אם אפשר ליטול בו-זמנית תכשירים משני הסוגים: משכך כאבים ותרופת הרגעה? תודה על העידוד והמידע!

למעלה