"ביום שמש יפה"

Alvie Singer

New member
"ביום שמש יפה"

יש לי שאלות בקשר לשיר הזה: 1. הוא כתב אותו לפני היציאה מהארון? 2. מי זאת "הזונה ששמה לי רגל"? בקיצור אשמח לפרשנות לשיר
תודה.

xdye1

New member
כן הוא כתב אותו לפני

ה"יציאה מהארון". בקשר למשפט, אין לי מושג..

plane crazy

New member
נראה לי האמת האמיתית לא?...

"ועד שמצאתי *אמת אמיתית*.. הזונהה... היא שמה לי רגל!"

Amber

New member
האמת האמיתית...

היא האמת לפיה הוא רוצה לחיות את החיים שלו... הדרך בה הוא רואה את החיים כנכונים עבורו, והחברה שרואה את זה כמעוות לפעמים שמה לו רגל. בקיצור, שילוב של הרצון שלו ואיך שהחברה רואה את הרצון שלו- השילוב הוא מה ששם לו רגל. לדעתי... כן?

Alvie Singer

New member
מצאתי את התשובה

יותר נכון עזרו לי... החברה - SOCIETY, היא זו ששמה לו רגל אחרי שהוא מצא אמת אמיתית = הקשר שלו עם גבר.

B a 7 a K

New member
חח אתם נורא סגורים עם הומוסקסואלית

תגידו, הוא לא בן אדם חוץ מזה? אין לו אמת אחרת בחיים? בטח שיש! מן הסתם חלק מהאמת היא זה אבל אי אפשר לייחס אמת בחיים של בן אדם רק לדבר אחד, כל אחד בוחר בדבר הנוח ביותר ואני רואה שכמעט כל שיר מייחסים להומוסקסואליות, זה נורא סגור, ברור שהרבה שירים עוסקים בזה וזה סבבה, כי זה חלק מההכרה העצמית, אבל תאמינו לי שיש לו עוד הרבה דברים שהם חלק מזה, המיניות היא לא 100% מהחיים שלו, תחשבו על זה :)

Amber

New member
אתה צודק, ברוב המקרים...

אבל לדעתי "ביום שמש יפה" הוא בהחלט דוגמא קלאסית לשיר שמדבר על ההתמודדות עם נושא האמת הפנימית בהקשר הספציפי של קבלה של עצמך וקבלה של החברה מבחינת העדפה מינית...

Alvie Singer

New member
אוי באמת..

מתבגר הומוסקסואל מתעסק במיניות שלו בכל צורה שהיא וזה בא לידי ביטוי, בייחוד בשיר הזה. אם אתה מאמין בזה ש"מקפל את הדגל" קשור לדגל של התנחלות מעבר לקו הירוק, אז אין טעם שאשכנע אותך

fufa balufa

New member
שאלתי את עברי על זה ..

שלחתי לו מסר האם השיר "ביום שמש יפה " מדבר על היציאה שלו מהארון כי אין ספק שיש שם כמה משפטים שיכולים להביא אותך לחשוב ככה .. והוא אמר לי שהשיר מדבר על הרצון להחזיק במשהו טוב ואמיתי חזק ולא לוותר עליו לא משנה מה ..

למעלה