ביום שלישי!!!!!!!!

malolds

New member
ביום שלישי!!!!!!!!

בשעה 10 בלילה, ערוץ 4(סרטים - כבלים) הסרט טומי!!!!!!! לראות ולהקליט!

Grimble Grumble

New member
המלצה חשובה

בשום פנים ואופן לא לראות את הסרט לפני ששמתם את האלבום של The Who... פשוט מאד, המוסיקה בסרט היא ב2 רמות מתחת לאלבום ולכן עדיף קודם כל להכיר את הדבר האמיתי...

אני עם הגרימבל

בהחלט מומלץ לשמוע את האלבום לפני שרואים את הסרט, המוסיקה המוקרית של ה who טובה בעיניי פי כמה מהמוסיקה של הסרט, גם הסרט עצמו הוא מין עיבוד מוזר לאלבום, שלא ממש עושה לו חסד, מה שכן, רק בסרט אפשר להבין למה טומי חרש אילם עיוור. ועדיין, הסרט טומי הוא חוייה, שחובב רוק לא יכול להפסיד.

לא אהבתי את הסרט

הפסקתי לראות אותו באמצע.. זה סרט לא טוב ואף חולני...

זה סרט כל כך מאעפן

הייתי יוצא באמצע אבל הייתי חייב להשאר לראות עד הסוף כי זה היה במסגרת שיעור (בדרך כלל אהבתי את הדיסקים והסרטים שהביאו לשיעור). חוץ מזה שהסרט פשוט עיצבן אותי בטירוף (זה סרט כל כך אינפנטילי) אז היה גם עוד מישהו בשיעור שכל איזה חמש דקות אמר לי שהסרט הזה פי אלף יותר טוב מהחומה ושכל החומה מועתקת מהסרט הזה והיה בא לי לדפוק לו מכות.

קיר קמט

New member
כבר שמעתי את כל האלבום כמה פעמים

יש לי רשות לראות ? אני די מרגיש בזוי שעוד לא ראיתי שום מוזיקל ראוי לשמו בחיי.

matanbu

New member
תראה את HAIR

מדי פעם בMGM הם ממחזרים בשידור חוזר שאףפעם לא נמאס לי לראות

קיר קמט

New member
אה , את יודעת מה צריך בשביל MGM ?

משהו שאין לי אני כבר לא זוכר אם זה כבלים או לווין או וואטאבר.

Grimble Grumble

New member
אם כבר אז

ישו כוכב עליון... אמנם הסרט לא מתקרב לאופרה (לאלבום המקורי, בהשתתפות איאן גילאן ומורי האד) אבל בכל זאת, מוסיקה טובה בהחלט... (גם כן, מומלץ קודם לשמוע את האופרה... והיות שיש כ"כ הרבה אלבומים עם האופרה, חשוב מאד שזה יהיה האלבום הכפול של MCA RECORDS... (הוא נמכר מאד בזול לאחרונה... מומלץ לקנות בהחלט...)

מיוזיקל ראוי לשמו, זה קצת סתירה לא?

האמת, שטומי לא כזה מטופש כמו שהוא נראה בהתחלה, הוא הרבה פחות גאוני מהאלבום, אבל ממש לא הייתי מגדיר אותו דפוק. סרט הרוק החביב עלי הוא "צוללת צהובה" של הארבע מליברפול, כל כך הרבה אור ואהבה בסרט אחד לא ראיתי אף פעם, והכל עם המוסיקה הכי מקסימה ששמעתי בחיים.

Grimble Grumble

New member
בריאן כוכב עליון

זאת יצירה עילאית ובלי ספק אחת מ2 הקומדיות הכי טובות שיצאו אי פעם (יחד עם הגביע הקדוש)... אבל אנחנו דנים פה בסרטי רוק ולא בקומדיות... ולצורך העניין ישו כוכב עליון זאת אופרת רוק וסרט מעולה...

malolds

New member
הדבר הכי יפה ששמעתי

שנמצא בגדר מיוזיקל הוא מופע הקולנוע של רוקי. העלילה קצת מוזרה, אבל יש מוסר השכל... והמוזיקה... אחחחח נהדר!!!

למעלה