ביום שישי הקרוב נר ראשון של חנוכה . יש למישהו מושג האם התכנית של מיכל תשודר?
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/12/03 #1 ביום שישי הקרוב נר ראשון של חנוכה . יש למישהו מושג האם התכנית של מיכל תשודר?
ד דרור המחשבה New member 17/12/03 #2 למרבה הצער כן../images/Emo4.gif לפחות לפי מדריך הטלוויזיה של וואלה. אגב, חג חנוכה שמח לכולנו!! ואם יש בינינו החוגגים בחו"ל כריסמס: חג שמח!!
למרבה הצער כן../images/Emo4.gif לפחות לפי מדריך הטלוויזיה של וואלה. אגב, חג חנוכה שמח לכולנו!! ואם יש בינינו החוגגים בחו"ל כריסמס: חג שמח!!
צ צפניה בן שבתיאל New member 19/12/03 #3 למה למרבה הצער? אני חייב להתוודת שאני מוצא את התכנית שלה כל כך ריקנית שלפעמים ממש כיף להעביר שעה מול ה . טוב לא בדיוק כיף. יותר, אממ... מעניין
למה למרבה הצער? אני חייב להתוודת שאני מוצא את התכנית שלה כל כך ריקנית שלפעמים ממש כיף להעביר שעה מול ה . טוב לא בדיוק כיף. יותר, אממ... מעניין
ד דרור המחשבה New member 19/12/03 #4 מגלה עולמות חדשים בתוך הראש? אני רוצה להתוודות: ניסיתי לראות את התוכנית, באמת שניסיתי, אבל אחרי עשרים דקות נשברתי ועברתי זפזפ לערוצים אחרים. זה היה יותר מדיי משעמם.... וקבלו: אייקון מטריקס -
מגלה עולמות חדשים בתוך הראש? אני רוצה להתוודות: ניסיתי לראות את התוכנית, באמת שניסיתי, אבל אחרי עשרים דקות נשברתי ועברתי זפזפ לערוצים אחרים. זה היה יותר מדיי משעמם.... וקבלו: אייקון מטריקס -
B bigbird™ New member 19/12/03 #5 די...אל תעשו את זה לעצמכם... משרד הבריאות מזהיר הצפייה בתוכנית על אחריות הצופה בלבד!!!!! לדעתי זה מספיק .. מה הם צדקו בקטע הזה עם סיגריות לא נבטח בהם בקטע של מיכל ?
די...אל תעשו את זה לעצמכם... משרד הבריאות מזהיר הצפייה בתוכנית על אחריות הצופה בלבד!!!!! לדעתי זה מספיק .. מה הם צדקו בקטע הזה עם סיגריות לא נבטח בהם בקטע של מיכל ?