ביום שישי הקרוב 16.9

pishkashit

New member
ביום שישי הקרוב 16.9

אפרת גוש מופיעה בבארבי ת"א וסינרגיה אחריה? סליחה אם כתבו על זה כי חיפשתי

hodayoyo

New member
לירוווווון../images/Emo60.gif

תישארי פה

hodayoyo

New member
חחח../images/Emo60.gif

רק אחד יותר ממך
וגם זה כי לא מרשים לי יותר

זה מעצבן אותי

שלכל הופעה בנפרד זה איזה 60 שקל וזה אחד אחרי השני.. למה חושבים שיש לי כסף, לעזעזאל? אני רוצה אפרת וסינרגיה=( לא פייר.

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif אבל בהופעות האלו זה אחרת-

כי בבארבי, אפשר להיכנס להופעה הראשונה ולהישאר גם בזאת שאחריה. את לא צריכה לשלם פעמיים..

המ..

לא יצא לי להיות בהופעה אי פעם בבארבי..ככה שאני לא בקיאה בעניינים.. נגיד אני משלמת להופעה הראשונה וב-ט-ו-ח אני יכולה להשאר גם לזאת שאחריה? לא רוצה למצוא את עצמי עזובה בחוץ פשוט.. תודה.

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תקשיבי...

הממ, מניסיון, אפשר לעשות את זה. יצא לי כמה פעמים לעשות את זה.. וגם זה סיפור להוציא את כולם ואז להכניס מחדש, פשוט סיפור שלם. וגם אנשים יכולים להתחבא בשירותים וסתם לעשות בעיות.. הנקודה היא- שבעיקרון, ידוע לי שעד היום לא הוציאו, לא יודעת מה יהיה ביום שישי. מה שכן, את לא תהיי עזובה בחוץ, אם זה יקרה [ואני כמעט בטוחה שלא], יהיו שם מלא מלא אנשים שגם באים לסינרגיה.. [גם אני, אז את מוזמנת לבוא להגיד שלום].

אין לי איך להגיע ואיך לחזור..

אז ככה שאני לא רואה את עצמי שם ביום שישי=( מבאס..

אוקיי, לא יצא לי להיות

בהופעה בבארבי אי פעם ככה שאני לא בקיאה בעניינים..אני צריכה לדעת פשוט אם לשמל אני משלמת להופעה של אפרת ואם בטוווח לא יהיו בעיות אם אני אשאר להופעה שאחרי..לא רוצה למצוא את עצמי בחוץ פשוט.. תודה

סינטטית

New member
כבר נשארתי מלא פעמים..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

בפנים, ובחיים לא הוציאו החוצה...

SuperKeren

New member
כן, ככה מספרים

אבל אם מלא אנשים יבואו לאפרת גוש בשביל ה40 שקל ואז ישארו לסינרגיה, הם ישימו לב שהמון נשארים והכל. באסה שצריך להסתכן וזה, אבל you gotta do what you gotta do! אני מקווה שאוכל להגיע

למעלה