אמא ואבא , יש לי משהו לספר ...
תגידו בנות , עוד לא סיפרתן להורים , לחברים קרובים ? עם כל הפתיחות שלכן , עדיין לא "חשפתן " את עצמכן ? אמא שלי חשדה , סיפרתי לה מייד , היה קשה בהתחלה , אבל לא שבר את הקשר ביננו . ידעתי שבכל מצב יש לי תמיכה בבית , לא חשוב מה אעשה , לכן סיפרתי מייד , ולא הכחשתי לרגע ! היתה אוירת נכאים שבועיים ואח'כ הכל הסתדר , אני לא סבלתי מהתנכרות או תגובות טראומתיות ואני חייבת לאמא שלי בגדול . אמא כמו כל אמא עדיין מקווה שאתחתן .... עם גבר כמובן ... חברות שלי - היו הכי פתוחות שבעולם , לפני שסיפרתי עשיתי להן שיחת הכנה שאני הולכת לספר להן משהו חשוב . בגלל המתח ששרר באויר הן חשבו שביצעתי איזה פשע ורווח להן לשמוע שזה ממש לא מה שהן ציפו לו .... אמרו יופי ובכיף , ופירגנו לי . לא היו שאלות , לא חקירות , אלא פתיחות , קבלה ושמחה . מי שמרגיש קצת מבולבל בכל העסק הזה זו אני .... אז אפשר לומר שיצאתי מארון , שלי כמובן , לא כלפי החברה , מהארון הפרטי שלי . מרגישה שסוף סוף יצאתי לעולם ! גרתי בקונכייה המון המון זמן ! חבל שרק לאחרונה זה קרה ... אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא ! אז זהו בנות , אם אוהבים אתכן , אין שום סיבה שלא ימשיכו לאהוב אתכן גם לאחר ההודעה החשובה .... זה המסר שלי ! תגלו לאהובים עליכן , זה יעזור מאד בקבלה העצמית , יביא תמיכה , השתתפות , ואם לא , לפחות לא תהיה התנכרות , לפחות זה הלקח שלי מכל הסיפור . ברור שלכל אחת יש סיפור וסיטואציה שונה , לכן אולי העצה שלי לא תתאים לכל אחת . לילה טוב לכולכן ! לפחות יש את הפורום בו ניתן לכתוב על הקשיים , הגעגועים , וגם על הדברים הטובים , לא לשכוח ! רק דברים טובים שיקרו לכולנו !