ביום שבת 24.1

barmiz

New member
ביום שבת 24.1

בערוץ הקולנוע הישראלי (מס' 5 בYES) ישודר המחזמר "מלך סיאם" בשעה 16:20 ו- 1:40 בלילה. שידור חוזר למחרת בבוקר. אבל איזה באסה שכל המחזותזמר בפורים הם רק בתלאביב, מה עם מי שגר בצפון ולא ראה? בעלי באבא, פשוט נורא! האולם בנוי גרוע, לא ראו כלום, והשחקנים כל ההצגה היו בצד שמאל ואני ישבתי בימין, אוף! תום סוייר היה מעולה, קיבל אצלי מקום ראשון! וספיד היה מאוד נחמד ומצחיק. ושירים מאוד קליטים. את הפסטיגל ראיתי בדי.וי.די והיה בסדר, מקום אחרון בטבלה! 1- תום סוייר. 2- ספיד. 3- עלי באבא. 4- פסטיגל.

Nir5L

New member
בררר

חזרת?? חחח אתה יכול לשים עוד תמונות מתום סוייר??? נכון תום סוייר היה הכי יפה?! הסדר שלך בידיוק כמו שלי! תום סוייר ספיד עלי באבא והפסטיגל ראיתי את כל ה4... :) ארררר ישבתי בעלי באבא באורקסטרה והיה כזה מעצבן!!! בכלל המחזמר ממש ילדותי.. ושוב.. אתה יכול לשים עוד תמונות מתום סוייר?

barmiz

New member
אני

אשים את כולם בתנאי שאתה תשים את שלך! חחחחחחחח ויש לכם תמונות מעלי באבא כבר כמה זמן אני מחפש.

Nir5L

New member
בר ושגיא

שגיא.. הוא בטח צילם שהוא היה שם.. ובר.. יש לי תמונות במה רק של ספיד ותמונות מהחזרות של ספיד ותמונות מהחזרות של עלי באבא.. איזה אתה רוצה? אגב באתר של פינת אור יש תמונות של עלי באבא אבל רק מהקטע של הקטנטנות.. הינה לינק לחץ-כאן איזה תמונות אתה רוצה? יש לי גם סטילס של ספיד (ראה תמונה מצורפת כדוגמא)

barmiz

New member
היי שאלה.

מה ההבדל בין הDVD לקלטת של תום סוייר? מה ההבדל בין הDVD לקלטת של עלי באבא? הבדל סת'ומרת: יש תוספות, תפריט אינטרקטיבי, פספוסים וכאלה. ואתם יודעים אם הפיג'מות יחזרו לפורים? אם עכשיו לתום סוייר יהיה אתר? ולמי יש תמונות מעלי באבא? תמונות מספיד? תמונות מהפסטיגל? תמונות מהפיג'מות? תמונות מתום סוייר? אני מבטיח שאני אשים את כל מה שיש לי.

Nir5L

New member
אמממ

אין הבדל.. שאלתי שקניתי.. ולא יודע לי על הפיג'מות ולתום סוייר סופית לא יהיה אתר. יש לי תמונות מכל מחזות הזמר.. הכי הרבה (83 תמונות) יש לי מספיד.

Nir5L

New member
בר..?

אתה יכול לשים עוד תמונות? או לשלוח לי לאי מייל את התמונות של לך מתום סוייר ואני אשלח לך את התמונות שיש לי מספיד? יש לי מלאאא יש לי גם את תמונות מום סוייר אבל לא הרבה כמו ספיד. ויש לי שתי תמונות מהחזות של עלי באבא... צירפתי תמונה מהחזות של ספיד.

barmiz

New member
יש לי רעיון...

אולי פשוט נפתח שרשור תמונות מחנוכה וכל אחד ישים את מה שיש לו.

למעלה