ביום שבת כזה אני חושבת למה שלא ניפגש כולנו לאיזה פיקניק נחמד באיזה פארק נחמד מה דעתכן?
O Ofra m New member 26/2/05 #1 ביום שבת כזה אני חושבת למה שלא ניפגש כולנו לאיזה פיקניק נחמד באיזה פארק נחמד מה דעתכן?
ס סְקָאלִי New member 26/2/05 #2 איזה חמודה! עכשיו חזרתי הבייתה, מיומולדת של אחיינית, במושב בדרום. אמנם לא פיקניק, אבל במרפסת בחוץ, והיה נורא נחמד. מקווה שגם את בילית ונהנית ביום היפה הזה.
איזה חמודה! עכשיו חזרתי הבייתה, מיומולדת של אחיינית, במושב בדרום. אמנם לא פיקניק, אבל במרפסת בחוץ, והיה נורא נחמד. מקווה שגם את בילית ונהנית ביום היפה הזה.
ה הוקוס פוקוס1 New member 26/2/05 #3 כמה שיפה בחוץ..ובפנים.. מאאוד עצוב בפנים.. יש לי סופשבוע רע..119 ימים עברו..מאוד מתגעגעת לאמא... הוקוס פוקוס1
כמה שיפה בחוץ..ובפנים.. מאאוד עצוב בפנים.. יש לי סופשבוע רע..119 ימים עברו..מאוד מתגעגעת לאמא... הוקוס פוקוס1
ל לולי80 New member 26/2/05 #10 ../images/Emo152.gif הוקוס............................................................................................................... פה בשבילך... אוהבת לולי
../images/Emo152.gif הוקוס............................................................................................................... פה בשבילך... אוהבת לולי
ס סְקָאלִי New member 27/2/05 #14 אז תצאי מהמחבוא! ../images/Emo60.gif אז מה אם לא היית בפגש פורום ...
ל לולי80 New member 28/2/05 #16 הרגשתי צורך להתכדרר כמו קיפוד ולא לצאת... אבל הנה עבר לי... אני כמעט כמו חדשה...
G gitta New member 26/2/05 #11 הוקוס ילדה יקרה ברגעים קשים אלה תנסי להיזכר בימים היפים שהיו לך עם אמא. זיכרון נעים מחמם את הנשמה ומסייע לעבור הלאה. תסתכלי בתמונות באלבום, גם זה מחזיר את אמא במחשבות לפחות. תהיי חזקה, עתיד יפה ומאושר לפנייך. חיבוק חם, מגיטה.
הוקוס ילדה יקרה ברגעים קשים אלה תנסי להיזכר בימים היפים שהיו לך עם אמא. זיכרון נעים מחמם את הנשמה ומסייע לעבור הלאה. תסתכלי בתמונות באלבום, גם זה מחזיר את אמא במחשבות לפחות. תהיי חזקה, עתיד יפה ומאושר לפנייך. חיבוק חם, מגיטה.
O Ofra m New member 26/2/05 #5 חזרתי עכשיו מפארק לאומי ןהיה יום מקסים עם חברות שלי והמון ילדים אך אין כמו הימים האלו תאמינו לי החיים יפים שיהיה לכם שבוע נפלא ומלא באור
חזרתי עכשיו מפארק לאומי ןהיה יום מקסים עם חברות שלי והמון ילדים אך אין כמו הימים האלו תאמינו לי החיים יפים שיהיה לכם שבוע נפלא ומלא באור