ביום רביעי ב22:35

ביום רביעי ב22:35

הופעה של ג'ניפר בערוץ הגרמני 131 מתב דיגיטל 121 יס תבל דיגיטל??? אין לי מושגגגגגגגג מישו יודע???????? יש גם הופעה של ווסטלייף ורונאן באותו ערוץ אותו יום חיחי ויאפפפפפפפ אני יודעת שיום רביעי זה עוד הרבה זמן אבל אם אני לא יודיע עכשיו אני בטוח ישכח חחחחח *נההההה יש הופעה של ווסטלייף אז אני לא אשכח* ו... אמממממ.. זהו בערך חיחי

QueIronia

New member
אין ערוצי זהב דיגיטל../images/Emo35.gif

או שבעצם כולם ביחד בגלל שזה Hot
כי גם לפני שהיה hot הם התאימו מספרי ערוצים... |מקווה| ההופעה שתהיה זה Let's Get Loud

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיום רביעי זה...

המומולדת שלי!וואוווווו

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאופסייי

הגבתי בקשר לחתימה שלך בשרשור הלא נכון חחח נו מילא ו-וואוווווווווווו \ביומולדת שלי!הופעה של ג'ניפר!אתם קולטים?!!?!?בטח אני גם לא אהיה בבית בשעה הזאת חחח אבל חפיףףף ג'ניפררררררר במומולדת ש-ל-י-!

אין לי מושגגגגגגגגגג

וזה גם 131 בתבל דיגיטל אמרו לי בפורום ווסטלייף שיש גם ג'ניפר יש גם הופעות של ווסטלייף רונאן קיטינג ורובי וייליאמס םם מישו מעוניין חחח.. יותר מזה אין לי מושג...

OMG OMG OMG כנסו כנסווווווווווווווו

אתם זוכרים שהייתי בלונדון?? בכלל הייתי כאן בפורום לפני הנסיעה?? anyway אני ואמא חיכינו משו כמו 5 שעות כדי לראות את ווסטלייף לפני ההופעההההההההההההההההההה ואת מי פגשנו?????? לא לא את ג'רי האליוול *חחחחחחחחחחחח הייתה שם בחורה בלונדינית כולם צעקו לה ג'רי ג'רי בסוף זאת לא היא פחחחחחחחחחחחחח* את FY8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אתם שואלים את עצמכם מי אלה FY8??????? אז תנו לי לענות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הם הלהקה שחיממה את ווסטלייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואחרי זה הם גם חיממו את בלאזין סקוואדדדדדדדדדדדד והצטלמתי עם 2 מהםםםםם והם חתמו והכל ואני כזה אני מישראל והם כזה cook וOMG כריסי שלי מושלםםםםםם והשואו שהם נתנו היה כ"כ טוב ומזה השתוללתי עד שההיא מאחורי כזה עשתה לחברה שלה: u see that girl over there? she came to c FY8 בכל מקרה אחרי חודשיים בערך הם הודיעו על חילוקי דעות מוזיקלים והתפרקווווווווו וועכשיו מה מתברר?? הפ חזרווווווווווווווווווווווווווווווווו הם החליפו ת'שם לF8TE *שם גרוע I know* והעיפו את ההוא שלא הצטלמתי איתו/חתם לי או משו והוא גם לא היה כזה טוב בלייב ולא נראה משו ומחפשים מישו חדש במקומווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואי איך אני שמחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאלהההההההההההההההההההההה אנשים תשמחו בשביליייייייייייייייייייייייייייייייייייי OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG תזכרו את מה שאני אומרת לכם: הם יהיו להיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייי

למעלה