ביום ראשון זה קרה,

ביום ראשון זה קרה,

נולדה אחות לילדי. מנסה מאז לעכל את המצב החדש ולברר לעצמי את רגשותי ולהפתעתי הגדולה... למרות שזמן כל כך קצר עבר מאז שנפרדנו ואנחנו עדיין לא גרושים, למרות שהיא נולדה כתוצאה מבגידתו בי, ולמרות שאני קצת חוששת מההשפעה ארוכת הטווח על הילדים (כרגע הם שמחים מאד), הצלחתי לפרגן ולשמוח בשבילו ובשבילם.... נתתי לו נשיקת מזל טוב, התעניינתי בתהליך הלידה, שמעתי כמה היא דומה לבן הצעיר, אמרתי לילדים שכמובן, אבא יכול להביא אותה לכאן כדי שאראה אותה. הפתעתי את עצמי בגדול!! חושבת שזה שם אותי צעד ענק בתהליך קדימה.

החיים חזקים מאיתנו.

והכי נפלא? שהם ממשיכים וממשיכים וממשיכים... תני להם לשמוח ושמחי בשמחתם, יש בנמצא (גם)קשרים נפלאים שכאלו. לא לחינם מלמדים היום בבי"ס על כל מיני סוגי משפחות. מZלטוב.

noam weissman

New member
כל הכבוד

אני בדרך כלל לא נסחף לשירשורים האין סופיים פה אבל הפעם זה שווה תגובה. למרות הבגידה שעליה כנראה לא תסלחי את מקבלת את המצב באופן בוגר וזה כבר חיובי. בגישה שכזאת תוכלי לבנות לך חיים חדשים ללא טינות וקשר טוב עם הילדים והגרוש לעתיד. מאחל לך לסיים את הקשר ולהתחיל חיים חדשים רגועים ושלווים
. בברכה, נועם.

מה אני אגיד לך?!

מעריצה אותך! מעריצה אותך על היכולת שלך להתרומם מעל הכל. לגלות בך את היכולת המופלאה שלך להישאר בן אדם לאורך כל התהליך שאת עוברת. והוא טרי ביותר. על היכולת שלך לפרגן לו על אף הכאב ו/או הרגשות המעורבים שקשורים בלידת האחות הקטנה. על היכולת שלך לנהוג כך ממקום אמיתי וכנה. אז לילדים ולאבא הטרי - מזל טוב ולך - המון חיזוקים, חיבוקים ואהבה

קרני, יקירה

את, מהכרותך האישית איתי, יודעת על הכאב והרגשות המעורבים. לא יכולה להגיד שביום ראשון בערב לא עברה בי צביטה בלב. כן, היה לי טיפה עצוב, (בסופו של דבר זה חותם סופית את הפרק הזה בחיי), אבל לא ברמה שמנעה ממני לשמוח בשמחתו ובשמחת ילדי. אין לי מושג מאין מגיעים הכוחות שלי, אז פשוט שמחה שהם ישנם.

תודה, כולכם

זה באמת לא בא ממקום של קדושה (בשורוק...) כששמעתי אותו כל כך נרגש, וראיתי את הילדים חוזרים מבית החולים מוקסמים, פשוט לא יכלתי אחרת. זה יצא ממני הכי טבעי שבעולם. חושבת שההתגברות על הכעסים עושה טוב לשנינו אבל חשוב יותר, לילדים.

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif

זה בא ממקום של קדושה וטהרה, ממקום נטול כעסים ופירגון אמיתי... מעיד שהתגברת, התבגרת, ואמיתית כל כך. אל תצטנעי לנו
שאפו יקירתי!

רינתיתי מתוקה

ממש לא מצטנעת - אלוהים עדי שהיו לי רגעים הרבה פחות יפים בתהליך הזה.. אבל גיליתי שלי(!) יותר טוב ככה ושהכעס והטינה מתנקמים לפני הכל בי. וידעתי שאם אני רוצה להשאר האדם השמח שהייתי כל חיי, הכי טוב זה להפטר מהם ויפה שעה אחת קודם.

למעלה