ביום בהיר אחד

moran-b

New member
ביום בהיר אחד

ביום בהיר קמתי וראיתי שחיי מובילים לכיוון מסויים ... אני ``מבלה`` בצאט... אני שעות בטלפונים.. רושמת בפורום את הגיגי ליבי... אבל בעצם.. לא עושה דבר משמעותי. אולי מיציתי את עצמי כאן.. אולי הגיע זמן לעבור הלאה.. רשמתי את כולי כאן.. דיברתי על עצמי כאן.. הכרתי את עצמי מכאן.. גיליתי על עצמי דברים מסויימים.. בכל אופן. אולי הגיע הזמן להמשיך הלאה?

tiger rrr

New member
מורן..? יו תזהרי ממני

מורני מה קורה לך מתוקה.....? נדבר כבר בטלפון , זה לא לפה

markrin

New member
הצ`אט מורן,זה כמו הפאב באנגליה

סוג של בילוי חברתי זה הופיע,זה לא הופיע לממה? נפגע ? כמו שאני זוכר עצמי בשכונה בגיל 12 רק המדיה השתנתה,ולפעמים היא יותר נוחה אפילו אז מי מוותר על הפאב באנגליה ? הרוב-הבנתוש ?

קרני

New member
הלאה...

מורני... עצם העובדה ששיתפת, שלמדת שגדלת והתפתחת כאן בפורום או בצ`ט או בכל פינה אחרת בעולם הוירטואלי שלך, לא אומרת שאת נשארת במקום, אלא להיפך... מצד שני, אני מבינה את ההרגשה הזאת של לקום בבוקר ולמצוא את עצמך מול המחשב מפספסת עשיית דברים אחרים - לא וירטאולים (דרך אגב, זה לאו דווקא אומר שבעשיית דברים אלו תעשי יותר, אבל זה עניין של הרגשה...) ואני מבינה את התחושה של להיות ``קבור`` בוירטואל לא שזו תחושה שמלווה אותי, אבל בימים הראשונים של הביקורים שלי בוירטואל, הרגשתי שאני נשאבת לעולם הזה, ללא אפשרות לצאת ממנו, וזה ממש הציק לי... לאט לאט למדתי לאזן בין הוירטואל לעולם האחר שלי, ולעשות סדרי עדיפויות, לשנות סדרי עדיפויות לפי ``קול`` היום, ואני מוצאת שאני נהנית לגמרי... אז מורני יקרה, אם את מרגישה שמיצית כאן, כולי צער על כי את הולכת, ואם תחליטי לחזור או מדי פעם לבקר (דבר ממולץ לחלוטין...) אשמח... בכל אופן, מאחלת לך שיהיה לך טוב לאן שלא תלכי.... שלך, קרני @ @ J U

למעלה