טרי טרי פויזון
S so are you to me New member 28/2/08 #23 חחחחחחח שמעתי ברדיו באיזו תכנית הזויה בגלגלצ את הביצוע לשירנושא של בובות - ע"י שי נובלמן בכבודו ובעצמו כה נקרעתי
חחחחחחח שמעתי ברדיו באיזו תכנית הזויה בגלגלצ את הביצוע לשירנושא של בובות - ע"י שי נובלמן בכבודו ובעצמו כה נקרעתי
C Chronicle New member 28/2/08 #16 ../images/Emo6.gif בני אדם שנתיים - היומן אוף דה ייר? אדיר תשמעו מרסדס סוסה [אני רצינית]
E Elsewhere New member 29/2/08 #25 ../images/Emo127.gif../images/Emo3.gif היה לי נורא משעמם בללמוד פיזיקה, הייתי חייב לברוח מזה איכשהו.
G GnarledCynic New member 6/3/08 #29 אני לא אוהבת את קייט נאש. לפחות לא את מה ששמעתי. היא נשמעת כמו שירי המייסטרים של רג'ינה וזה לא כיף לי. חוץ מזה, להיות מושפע מ זה מאוד נחמד אבל להשמע כמו זה מוגזם ולא כיף. גם קלטתי לה מנגינה שנשמעת ממש כמו מנגינה באחד השירים של רג'ינה.
אני לא אוהבת את קייט נאש. לפחות לא את מה ששמעתי. היא נשמעת כמו שירי המייסטרים של רג'ינה וזה לא כיף לי. חוץ מזה, להיות מושפע מ זה מאוד נחמד אבל להשמע כמו זה מוגזם ולא כיף. גם קלטתי לה מנגינה שנשמעת ממש כמו מנגינה באחד השירים של רג'ינה.