ביום בהיר אחד,

Elsewhere

New member
ביום בהיר אחד,

נולדה לה איזו תינוקת מקומטת שאנחנו מכירים כרג'ינה ספקטור [האמת שהיה חורף, וכבר עשרים שנה ירד שלג, אבל בואו נעמיד פנים שהיה בהיר ויפה]. היא נולדה לה בברית המועצות דאז, ועם לידתה הוריה פצחו בקיטש סובייטי כשר למהדרין. בביתם, שמתחתו היה שדה, גדלה לה הרג'ינה בנעימים. היא קראה לה ספרים עם חמוצים, בּובֵּבּה תפוחים וקיפלה כיסאות. ככל שגדלה הרג'ינה, היא הפכה לליידי והיו לה הרבה חברים: מלחים, ילדים עשירים קטנים ומסכנים, תינוקות ישוע וכו' וכו'. היא במיוחד הייתה מיודדת עם בתו של פבלוב ומארי-אן הכלבה. אך תקופת הילדות תמה, ורג'ינה נכנסה לתקופת נערות מתוסבכת. היא חשה צורך להרחיב את אופקיה, ולכן למדה את שפת הברייל [מה שהוביל להרבה חתכי נייר במקומות אסטרטגיים]. היא למדה על עולם התאגידים ועל תוצאותיהם של צלילים, ובזמן הרחבת אופקיה, גם גילתה את האהבה. היו לה מערכות יחסים טובות [כמו שמשון] ופחות טובות [כמו אדיפוס ודניאל קאומן]. לעתים הייתה היא נאמנה, ולעתים ניהלה רומני-אהבה. למרות חוסר כישרונה המוזיקלי בתקופת נעוריה, רג'ינה לא חדלה מלשיר שירים מטופשים. היא טענה שהיא רוצה לשיר, ומתוך הרדיו ומקופסאת מוסיקה למדה לעשות כך. היא זימרה בלוז ל-2.99, שירי ערש ואודות לגירושין. אך הדבר לא הניב פירות עסיסיים כשדיה ההולכים ומתעצמים. לכן, עברה הרג'ינה לדוסלדורף, ללמוד רפואה. המסע לדוסלדורף היה מסע קשה באחורי משאית, אך בסופו של דבר הגיעה ללאונג' מפוקפק, בו פגשה אסירים רבים. הם הנחו אותה לבית הספר לרפואה הקרוב ביותר, ושם רג'ינה החלה את לימודיה. אך משלמדה על קרבון מונוקסיד, לימוזינת כימותרפיה ובני אדם שנתיים, הבינה כי ליבה במקום אחר, אך אינה יודעת היכן. רג'ינה יצאה בחיפושים אחר ליבה, עם שאיפות למצוא אותו תוך 11 שנים ו-11 חודשים. ממש לאחרונה, הרג'ינה החלה לקוות כי המסע יגמר בקרוב. עד אז - תשמעו את קייט נאש, היא ממש חמודה. זה כמו רג'ינה, רק בבריטי
.

תשמעו פאתי סמית' ../images/Emo46.gif

רז
סחטיין על הסבלנות, או מה שזה לא יהיה
שגרם לך לעשות את הדבר הפסיכי להלן

Alnilam

New member
פאטי! +_+

כולם צריכים לשמוע פאטי סמית'. ורז - כבר הגבתי לך פמ"פ. וחוצמזה, קייט נאש לא משתווה כלל ובכלל. [מה שאי אפשר להגיד על פאטי, כי רג'ינה אפילו גנבה לה כמה שורות.] Alnilam

noosh

New member
פאטי בכלל לא באה בהשוואה עם רג'ינה

הן שונות ממש (עם כמה שרג'ינה גונבת ממנה שורות). אוף, עשיתן לי חשק להקשיב לפאטי סמית', וצריך ללכת לישון.

Elsewhere

New member
אבל את כן!

[אני לא יודע, משעמם לי ואני מנסה להתחמק מביצפר :X]

ואני מהצבא!!!

אני הבנאדם הכי רחוק ממרדים רז, לול!!! חוץ מכשאני בצבא ואני נרדמתתת

Alnilam

New member
אה, זו רק הייתה דרך להלל את פאטי.

מלבד הקטע של לצאת ממקצבים ולשחק עם הקול [מה שרג'ינה עושה בשביל הכיף ופאטי עושה כי היא פאטי סמית' והיא פסיכית עם תעודות ואני די בטוח שהיא פשוט נכנסה להתקף היסטריה כל הקלטה, מה שמסביר הרבה קטעים בהרבה שירים, בעיקר בhorses], הן שונות בתכלית. ואני נהגתי לישון פעם עם Horses או Easter ברקע. ואז הפסקתי כי זה עשה לי סיוטים. Alnilam

Jane Mary

New member
תשמעו קימיה דוסון

ראיתי ג'ונו [ראיתם ג'ונו? לכו תראו!!!!!!] והיא פשוט.. מילאה בגאווה את הסאונדטרק ואז התאהבתי בה קיצר שמעו

למעלה