ביולוגים שוב עזרה,

H i L a L u S

New member
ביולוגים שוב עזרה,

בבגרות של שנה שעברה רשום ככה ב. מבנה השאלון ומפתח ההערכה: בשאלון זה שאלות באחד- עשר נושאים. נושא נושא I – מערכות הובלה, הפרשה והגנה V – מיקרואורגניזמים II – רבייה VI – תורשה III – תקשורת, ויסות ותיאום VII – אבולוציה IV – גלגולי אנרגיה ביצורים חיים VIII – התנהגות בעלי חיים IX – ביוטכנולוגיה X – התפתחות עוברית XI – מגוון ביולוגי עליך לענות על שאלות בשלושה נושאים שלמדת, ומהם לפחות אחד מן הנושאים V-IX." למדנו רק שני נושאים בבית ספר,התנהגות בעלי חיים וגלגולי אנרגיה,יכול להיות שהשנה שינו את הבחירה?רק 2 מתוך 6? או שעדיין אני צריכה לדעת 3 נושאים?כי אם כן אני צריכה ללמוד עוד ספר שבכלל לא למדתי עליו:S גאד דמאט,השתדעתי עם הביולוגיה כבר!!!!!!!

צריך לדעת 2 ספרים(נושאים כאילו)

לפי מה שהבנתי מהמורה שלי בבגרות יהיו 3 נושאים (מיקרו,גנטיקה וגלגולי אנרגיה) ואנחנו עונים רק על 2 נושאים....

devilz

New member
2 נושאים... הרחיבו תבחירה השנה....

מספיק לדעת 2 נושאים... 1 מקבוצת הנושאים הראשונה ו1 מקבוצת הנושאים השנייה.... אנחנו למדנו 3 שיהיה לנו יותר בחירה... (למדנו גם רבייה וגם גלגולי אנרגייה...... וכמובן גנטיקה |יאקק|) יאאאאללללללה עוד מעט מסיימים עם החרא הזה
(באיזה מקצוע עוד לומדים על חרא
)"

H i L a L u S

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif תכלס חרא!!!!!!!

או במילים אחרות(לקוח מהמתכונת) הפרשת שאריות מזון שלא עוכלו-צואה. חחחחח קשה להם לרשום חרא?

נו ביולוגיה זה מקצוע של פלצנים

מילים מפוצצות למילה אחת פשוטה בעלת 3 אותיות=חרא חרא=ביולוגיה שיכחד המקצוע המקולל והארור הזה

אפ7ת

New member
טוב שאמרתם ../images/Emo3.gif

הזהרתי את אחותי עכשיו שלא תלך שנה הבאה למגמה הזאת

devilz

New member
למה להרוג אותם? אנחנו הבאנו אותם בכוס לבוחנת

והדבקנו כמה בדבק חם לדגם שלנו
(הם כבר היו מתים
) ניראה לי כל הסיכומים בביוטופ שלנו סבבו סביב המשפט :"בית הגידול נמצא בסביבה טיבעית ולכן נטול להשפעות שלא בשליטתינו לדוגמא: התערבות האדם" חח קיבלתי 96 סופי נחמד
(איך 96 אני לא לחלוטין בטוחה... 95 מגן 95 בגרות
)

למעלה