ביוט-י-פול "אנחנו בדרך להיות אבן-סלע במוזיקה הישראלית", אמר סולן להקת הדורבנים. אכן מילים כדורבנים.
ג גנגי New member 24/8/03 #1 ביוט-י-פול "אנחנו בדרך להיות אבן-סלע במוזיקה הישראלית", אמר סולן להקת הדורבנים. אכן מילים כדורבנים.
N nutmeg New member 24/8/03 #2 נרגעתי! עכשיו אני יודעת שלפחות את הארץ את כן קוראת ולא צריך להדביק לך כל מיני דברים.
מ מוגג New member 24/8/03 #3 אבות אכלו בוסר ודור-בנים תקהינה.. כאבן סלע מדרדר הדיבור מדור לדור ושתיקה בתריי.
א איתמר ש New member 24/8/03 #4 וביום ששי בשיחת טלפון עם מישהי: "כנראה דחו את האירוע בלי להודיע לך, ואתה נפלת בין השורות".
ס סאביבית New member 24/8/03 #5 שלחו אותי לכאן להוסיף לכם את הביוט הבא: מעשה ידיי עם היד על הדופק זהו, הוצאתי את זה. ואחד של דני רובס: יותר טוב ציפור אחת ביד משתי ציפורים בגדי בחלב אימו. ועוד משהו: אחותי קיבלה סיכת חובשת השבוע,ובשבועה (!) ההיא הקריאה - אני נשבע לא להציל פצוע בשטח ! שלא נדע מצרות...
שלחו אותי לכאן להוסיף לכם את הביוט הבא: מעשה ידיי עם היד על הדופק זהו, הוצאתי את זה. ואחד של דני רובס: יותר טוב ציפור אחת ביד משתי ציפורים בגדי בחלב אימו. ועוד משהו: אחותי קיבלה סיכת חובשת השבוע,ובשבועה (!) ההיא הקריאה - אני נשבע לא להציל פצוע בשטח ! שלא נדע מצרות...
T TalReshef New member 25/8/03 #6 ועל כך נאמר "אחי, אחי שלי" זעק אז הפצוע "אתה לא אח שלי" ענה לו החובש
ס סאביבית New member 25/8/03 #7 יש לי משהו אחר "עלינו על מוקש" ייבב אז הפצוע "זה לא בסמכותי" ענה לו החובש
T TalReshef New member 26/8/03 #9 ב"בלדה לחובש" נאמר "אחי, אחי שלי" זעק אז הפצוע אך לא שמע תשובה מהחובש שיר כאוב במיוחד, מה שלא מנע אותו מלהפוך לשורה של פרודיות בקרב חניכי קורס חובשים
ב"בלדה לחובש" נאמר "אחי, אחי שלי" זעק אז הפצוע אך לא שמע תשובה מהחובש שיר כאוב במיוחד, מה שלא מנע אותו מלהפוך לשורה של פרודיות בקרב חניכי קורס חובשים
H hillelg New member 26/8/03 #10 אני יודע, אני יודע אני פשוט מכיר את הפרודיה אחרת (וגם נראה לי קצת יותר הגיוני).
T TalReshef New member 27/8/03 #12 קורס, קורס וגירסתו עימו ואני אומר את זה בתור בוגר ק.ק. ברשאי בה"ד 10 1980