ביוט השבוע 7

מוגג

New member
ביוט השבוע 7

כזכור לכם מדי ארבעה חודשים ושליש נבחר ביוט השבוע. והפעם הזוכה ביוט שניצוד ב"נענע". "אני נע בין שתי אמות הסיפים". אין ספק - אחד המשובחים.

מוגג

New member
והערב בחדשות ערוץ 10

נשאל מישהו האם הוא יכול להצביע על סיבה לתופעה ותשובתו: "אפשר לנקוף אצבע על כך ש.."

ענק! מצחיק כמה שזה עצוב!

או כמו שאימי שתחיה אומרת - אם זה לא היה כל כך עצוב - זה היה ממש מצחיק. (יובל במסע לקרוב הגאולה לעולם)

איתמר ש

New member
בטח כבר שאלו

ובטח כבר ענו - אבל לא הייתי פה, אז: מישהו אוסף את כל הביוטים שהופיעו בפורום? והאם יהיה להם בקרוב קישור במומלצים?

nutmeg

New member
לא בטוחה

שיש ברשרשור את כל הביוטים אבל זהו השרשור הכי ארוך שהיה לנו באותו הקשר.

גרי רשף

New member
ענה למישהו כאיוולתו

החלטתי להתחכם, להירשם לתפוז בתור "מישהו" ולומר שכרגע אני עסוק ואם טוב הדבר מלפני שלי- שתעשה זאת בעצמה. אלא שתפוז לא נתנו לי להירשם בתואנה שהשם "מישהו" כבר שייך למישהו...

nutmeg

New member
גרי - ביקשו

|הגדש|שמישהו יכתוב. היית צריך להרשם כ'שמישהו' אם כבר

Idan91

New member
אב שמתם לב

שהציעו לו רק "מישהו המקורית" ולא "מישהו המקורי"? מה הם מנסים לרמוז? שגרי אינו מה שהוא נראה? שהם מנסים להיות פמיניסטיים? שהם חושבים שבחורות טיפשות יותר, ולכן להן צריך לעזור בהצעות? שהם חושבים שבנות הן נדושות יותר, ולכן רוב האנשים שינסו לפתוח שמשתמש שכבר קיים, הם ממין נקבה? שערוריה!

גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבעייה היתה נפתרת, כמובן, אם הנהלת הפורום היתה מאפשרת לנו לכתוב הודעות עם כוכבית אדומה. ובעניין זה ששלי תעשה זאת בעצמה - אין בעייה. מייד לאחר שאני מכלה לכתוב את סיכומטולה.

Idan91

New member
פחחחח, גרי!

"זה" מתחיל להתהוות אצלך. עוד מעט גם לך יהיה זה.

adipo

New member
שותפתי לחדר בתורכיה אמרה

"אני הולכת להשביע את דאבוני" ו "כל מה שאני צריכה עכשיו זה להתקלח, לישון ולנוח". גאון הילדה!

עוד קצת

כל הפוסל, במוֹמוֹ פוסל (במקום במוּמוֹ). זה נחת עלי כרעם בסערה. עשהו למשל ולשניה. בדחילו וברחמיו. הכה אותו עם מקלו ותרמילו.

Idan91

New member
ובחדשות

הכחיש עופר גלזר את הטענות אודות מעלליו, ובתגובה לשאלתה של הכתבת "מאיפה הגיעו כל ההאשמות האלה?" (או משהו בסגנון), הוא ענה: "אין לי צל של מושג".

למעלה