ביוטכנולוגיה

skyit

New member
ביוטכנולוגיה

שלום, אני בוגרת תואר ראשון בביוטכנולוגיה, ומתלבטת מה ללמוד בתואר שני.. הייתי רוצה לדעת יותר על המסלולים המתאימים ועל השכר ההממוצע בכל אחד מהם היום. בנוסף, האם קיים מקצוע בסגנון יועץ לתעשיה הביוטכנולוגית? תודההה

ביוטכנולוגיה

אני בוגרת תואר ראשון בביוטכנולוגיה, ומתלבטת מה ללמוד בתואר שני.. הייתי רוצה לדעת יותר על המסלולים המתאימים ועל השכר ההממוצע בכל אחד מהם היום. מתאימים לאיזה ציפיות ? צייני מה הכיוונים המענינים אותך ואתייחס אליהם. בנוסף, האם קיים מקצוע בסגנון יועץ לתעשיה הביוטכנולוגית? כן, אבל מדובר במומחים בתחומם העשויים ליעץ בתהליך ספציפי. למשל מי שהתמחה אמולסיות יוכל ליעץ לתעשיה ביוטכנולוגית העוסקת באמולסיות וכו'.

skyit

New member
ביוטכנולוגיה

הכוונה שלי היא למסלולים חיצוניים לתחום: מנהל עסקים, מחשבים, מהם התחומים שניתן לשלב עם ביוטכנולוגיה, והאם קיים ביקוש לבעלי משרות שכאלה?(שלא קשורות למחקר מעבדתי רטוב) בנוסף, לגבי תחום הייעוץ- מה השכר? והאם ניתן להיות עצמאיים בתחום? שוב תודה..

קיוט

New member
ביוטכנולוגיה

שלום,יש לי שאלה. אני מתלבטת האם ללמוד ביוטכנולוגיה ,שאלתי האם את כמי שסיימת ללמוד הית ממליצה לי? ניסית לחפש עבודה עם תואר א? מה השכר ואפה יש עבודה?

skyit

New member
טוב אז ככה..

אם את אוהבת ביולוגיה ורואה את עצמך כטיפוס שממשיך לתארים מתקדמים-לכי על זה! עם תואר ראשון ללא נסיון נרחב, הדבר היחיד שאפשר למצוא בתחום זה תועמלנות, וגם זה לא הדבר הכי אטרקטיבי.. בהצלחה!

ביוטכנולוגיה

תוכלי להתקבל לחוגים שאינם דורשים תואר ראשון בתחומם כדי להתקבל- מינהל עסקים, מינהל ציבורי, לימודי עבודה, ספרנות ומידענות, קרימינולוגיה. אין שכר קבוע ליועץ- השכר נקבע במו"מ על פי המוניטין של היועץ.

skyit

New member
הסבה

במידה והחלטתי על הסבה למדעי המחשב, לדוג' במרכז הבינתחומי יש אפשרות ללימודי תעודה, לאקדמאים, לצורך קבלה לתואר שני(במקום לעשות תואר ראשון מההתחלה כמו בבר אילן לדוג')-איזה יתרון יש למסלול תעודה על תואר ראשון? האם לתואר שני במדעי המחשב יתרון על תואר ראשון מבחינת מציאת עבודה?ומה במקרה ואין נסיון? ושאלה אחרונה..האם אפשר למצוא עבודה בתחום עם תעודה ביד ולא תואר? תודההההה

מחשבים

איזה יתרון יש למסלול תעודה על תואר ראשון? יש? האם לתואר שני במדעי המחשב יתרון על תואר ראשון מבחינת מציאת עבודה? בהחלט. ומה במקרה ואין נסיון? עדיין יועדף בעל תואר שני חסר נסיון על פני בעל תואר ראשון חסר נסיון. בעל תואר ראשון +נסיון עשוי להיות מועדף על פני בעל תואר שני חסר נסיון. ושאלה אחרונה..האם אפשר למצוא עבודה בתחום עם תעודה ביד ולא תואר? הרבה הרבה יותר קשה.

למעלה