ביוטכנולוגיה

nirsyeah

New member
ביוטכנולוגיה

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע לתחום ואודה מאוד למי שיוכל לענות לי עליהם ... 1. מהם אפשרויות התעסוקה לאחר תואר ראשון בתחום ...? אני מתכוון בתור מה אני יוכל לעבוד ואיפה לאחר התואר הראשון...? האם זה תחום פרקטי או שרק אחרי תואר שני אפשר ממש לעבוד בתחום ...? 2. מה ההבדל בין בין שני חוגי הלימוד באוניברסיטת בר אילן לעומת אוניברסיטת ת"א ? מבחינת רמה,תכנים או כל דבר אחר ... אפשרות לתעסוקה לאחר התואר באונ או כל דבר אחר ... 3. האם זה נחשב לתחום מתפתח ולמה בדיוק ...? אני יודע שכן... אבל בהתחשב בנפילת ההיי טק האם זה יהיה נכון ללמוד את התחום ...? 4. האם התואר יקנה לי איזשהוא יתרון במידה ואחליט להסב את המקצוע לתחום ההייטק והמחשבים ..? כלומר ניתן לשלב אותו בתחום הנ"ל...? 5. איפה יותר כדאי ללמוד את התחום במכללה או באוניברסיטה ...? אני מתכוון האם התעשיה בתחום נותנת עדיפות למכללה או לאונ ? ואם לאוניברסיטה איזה אוניברסיטה יותר ...? ת"א או ב"א ? זהו... מצטער שטחנתי לכם את השכל אם השאלות שלי ... אבל אם יש פה מישהו שמבין ומוכן לעזור אז שיענה לי בבקשה עדיף כמה שיותר מהר.....תודה......

ביוטכנולוגיה

1. מהם אפשרויות התעסוקה לאחר תואר ראשון בתחום ...? אני מתכוון בתור מה אני יוכל לעבוד ואיפה לאחר התואר הראשון...? האם זה תחום פרקטי או שרק אחרי תואר שני אפשר ממש לעבוד בתחום ...? מוגבלות מאד. למעשה נדרש תואר שני לפחות כדי לעסוק בתחום, או תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה. 2. מה ההבדל בין בין שני חוגי הלימוד באוניברסיטת בר אילן לעומת אוניברסיטת ת"א ? מבחינת רמה,תכנים או כל דבר אחר ... אפשרות לתעסוקה לאחר התואר באונ או כל דבר אחר ... אנו נמנעים מהבעת דעה על מוסדות לימוד. 3. האם זה נחשב לתחום מתפתח ולמה בדיוק ...? אני יודע שכן... אבל בהתחשב בנפילת ההיי טק האם זה יהיה נכון ללמוד את התחום ...? הביוטק הוא תחום נפרד. הציפיות היו שהוא יהייה "הדבר הבא" לאחר ההי-טק. הבטחות אלה בינתיים לא מומשו בשל המיתון בארץ ובעולם. תעשית הביוטק דורשת השקעת כספים גדולה, והפרות מגיעים לאחר תקופה ממושכת יחסית לפיתוחים בתחום ההי-טק. 4. האם התואר יקנה לי איזשהוא יתרון במידה ואחליט להסב את המקצוע לתחום ההייטק והמחשבים ..? כלומר ניתן לשלב אותו בתחום הנ"ל...? אין יתרון בהסבה ממנו להי טק. שילובים ניתן כמובן למצוא. 5. איפה יותר כדאי ללמוד את התחום במכללה או באוניברסיטה ...? אני מתכוון האם התעשיה בתחום נותנת עדיפות למכללה או לאונ ? ואם לאוניברסיטה איזה אוניברסיטה יותר ...? ת"א או ב"א ? אוניברסיטה עדיפה על מכללה מבחינת שוק העבודה.

למעלה