ביוגרפיה על הכוכבים שהשתתפו אליענה

MYHOT3

New member
ביוגרפיה על הכוכבים שהשתתפו אליענה

תאריך לידה: 31.05.82 מגורים: תל אביב עיסוק: שחקנית נחשף לראשונה: "פרויקט Y" רזומה: אליענה בקייר זכתה לחשיפה כשהשתתפה בריאליטי "פרויקט Y", והיתה חלק מהחמישייה הסופית שהגיעה לגמר. ימים ספורים לאחר שהתחרות נגמרה, ניגשה בקייר לאודישנים של "השיר שלנו" וזכתה בתפקיד של דנה שניר. צפונית עם נטיות ביצ'יות, שקיבלה בעונה השנייה הזדמנות להוכיח צדדים טובים יותר באישיותה. סלב ממליץ! : "את שעות הפנאי המעטות שיש לי אני מנצלת בעיקר לשינה או לצפייה בסרטים. זה תמיד כיף גם לצאת לשתות פה ושם, אבל זה נחמד לדעת ליהנות גם ברגוע". מתוך E

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif בקי גריפין ../images/Emo41.gif

תאריך לידה: 27.12.77 מגורים: תל-אביב עיסוק: שדרנית, מנחה ודוגמנית רזומה: בקי גריפין שידרה מספר שנים בערוץ הספורט כשדרנית קווים במשחקי ליגת כדורסל גברים. בין לבין היא שימשה ככתבת בתוכניות של גיא פינס, "ערב טוב עם גיא פינס" ו"אין ואאוט". היא כיכבה במלוא הדרה בסרטו של דובר קוסאשווילי "מתנה משמיים" ושיחקה בלתפקיד אורח בסדרה "טיפול נמרץ". ב- 12 במאי 2003 בקי התקבלה לתפקיד המגישה הישראלית בערוץ MTV האירופאי. במהלך ספטמבר 2003 בקי הגישה את תוכנית ספיישל טקס פרסי האוסקר הישראלי עבור ערוץ !E ובדצמבר 2003 היא נבחרה להוביל את הקמפיין הפרסומי של חברת קסטרו והופיעה על מסלול הדוגמנות כשפתחה את תצוגת קולקציית הקיץ של החברה. בדצמבר 2004 החליטה גריפין להיפרד מכיסא המנחה ב- MTV, היא חזרה לישראל ופניה מועדות לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. סלב ממליץ! : "לפעמים אני מציירת לעצמי. זה מרגיע אותי. טוב, זה לא שאני ציירת של תערוכות, אלא סתם. בדרך כלל דברים אני מציירת דברים אבסטרקטיים, וזה מתחיל במשהו אחד ונגמר במשהו אחר". מתוך E

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif איתן אורבך ../images/Emo41.gif

תאריך לידה: 12.01.77 עיסוק: שחיין, דוגמן רזומה: איתן אורבך משלב לאורך השנים קריירה של שחיין מצליח יחד עם עבודה כדוגמן מצליח לא פחות. הוא גדל בחיפה שם החל לשחות בגיל 13. בגיל 16.5 הוא עבר להתאמן במכון ווינגייט במסגרת פנימיית המחוננים ובגיל 17 היה לישראלי הראשון שניצח באליפות אירופה לנוער ב-200 מטר גב. ב-1997 זכה אורבך במדליית כסף ב-100 מטר גב באליפות אירופה שנערכה בסיבליה ,ספרד.בשנת 2000 סיים אורבך שמיני במקצה הגמר באולימפידת סידני ובהישגו זה הפך לשחיין הישראלי הראשון שהגיע לגמר אולימפי.במשך שנתיים הוא אומץ על ידי חברת FOX והוביל את הקמפיין של החברה יחד עם יעל בר זוהר. מתוך E

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif סמי הורי ../images/Emo41.gif

עיסוק: שחקן טלוויזיה וקולנוע ומנחה רזומה: לאחר שהשתחרר משירותו הצבאי בעקבות אי התאמה, עבד במשך שנתיים וחצי באילת בצוות בידור. על אף שלא סיים את לימודי המשחק ב"בית צבי", הצליח להשתלב בסדרה "קפה פריז", ואחר כך לוהק לתפקיד ראשי בסדרה הפופולרית "פלורנטין". חשיפתו ומראהו הכובש (זכה בתואר הגבר הישראלי היופי ביותר לשנת 1999)הובילו אותו לשחק בסרטים ישראליים, ביניהם: "קדוש" ו"צומת וולקון" ובמקביל להמשיך ולטפח את הקריירה הטלוויזיונית שלו, ושיחק בין בסדרה "בעל לב" והנחה את "המלך הבא" לצד נטלי עטיה. על קריירת דוגמנות הוא לא פסח והוביל את הקמפיינים של: שמנת "תנובה", בירה "גולדסטאר", "זוגלובק", "שקם גאלרי", "קסטרו" ורהיטי "ביתילי". לאחר שהתנסה בעולם המשחק והדוגמנות, גם לעולם המוזיקה הגיע ובשנת 2000 זכה במקום השלישי בפסטיבל הזמר העברי עם שירו "לשיר לאהבה". מתוך E

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif שירז טל ../images/Emo41.gif

תאריך לידה: 13.10.74 עיסוק: דוגמנית ומנחה רזומה: כשהייתה בת 14.5 זכתה הנערה שירז טל בתואר "הפנים של שנות ה- 90" ולא הרבה זמן אחר כך כבר החלה לנדוד בין בירות האופנה בעולם. היא כיכבה בקמפיינים בינלאומיים (בין היתר להלנה רובינשטיין, דולצ'ה וגבאנה, איב סאן לורן), צעדה על מסלולים עבור מעצבים מהשורה הראשונה (ביניהם ארמאני, גוצ'י, דיור) וכיכבה על שערים נחשבים (ווג, קוסמופוליטן, אל ורבים נוספים). לצד הקריירה כדוגמנית, טל התנסתה גם בעשייה הטלוויזיונית. היא הנחתה את תוכנית הנוער "Y בלילה" הופיעה כאחת מהשופטים בפאנל של הריאליטי "הדוגמניות" ומצאה עצמה על רחבת הריקודים הסלוניים בתוכנית "לרקוד עם כוכבים". ב-2005, פנתה לביזנס ופתחה ספא תחת השם "קסום" בתל אביב. סלב ממליץ! : "אין לי שום הרגלי תזונה, אני משתדלת לאכול עם הקיבה ולא עם העיניים. אבל אני מאוד ספורטיבית, עושה ספורט כבר שנים וממליצה על זה לכולם. כל סוג של ספורט - קארטה, קיקבוקסינג. מה שבא. זה מדהים כמה טוב זה עושה, לנפש". מתוך E

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif עומר ברנע ../images/Emo41.gif

תאריך לידה: 13.10.74 עיסוק: דוגמנית ומנחה רזומה: כשהייתה בת 14.5 זכתה הנערה שירז טל בתואר "הפנים של שנות ה- 90" ולא הרבה זמן אחר כך כבר החלה לנדוד בין בירות האופנה בעולם. היא כיכבה בקמפיינים בינלאומיים (בין היתר להלנה רובינשטיין, דולצ'ה וגבאנה, איב סאן לורן), צעדה על מסלולים עבור מעצבים מהשורה הראשונה (ביניהם ארמאני, גוצ'י, דיור) וכיכבה על שערים נחשבים (ווג, קוסמופוליטן, אל ורבים נוספים). לצד הקריירה כדוגמנית, טל התנסתה גם בעשייה הטלוויזיונית. היא הנחתה את תוכנית הנוער "Y בלילה" הופיעה כאחת מהשופטים בפאנל של הריאליטי "הדוגמניות" ומצאה עצמה על רחבת הריקודים הסלוניים בתוכנית "לרקוד עם כוכבים". ב-2005, פנתה לביזנס ופתחה ספא תחת השם "קסום" בתל אביב. סלב ממליץ! : "אין לי שום הרגלי תזונה, אני משתדלת לאכול עם הקיבה ולא עם העיניים. אבל אני מאוד ספורטיבית, עושה ספורט כבר שנים וממליצה על זה לכולם. כל סוג של ספורט - קארטה, קיקבוקסינג. מה שבא. זה מדהים כמה טוב זה עושה, לנפש". מתוך E

חחח שמת שוב את של../images/Emo110.gif

שירז
ותודההההה

MYHOT3

New member
../images/Emo41.gif אבי גרייניק ../images/Emo41.gif

אבי גרייניק, בדרן, שחקן וזמר ישראלי. יליד חיפה. בפברואר 1992 החל להופיע יחד עם עידן אלתרמן במופע בידור בשם "פגע וברח" במועדון דומינו גרוס בתל אביב. לאחר חודשיים שונה שם המופע ל"ילדים סורגים לאלוהים". משנת 1994 הופיע בטלוויזיה החינוכית בתוכנית הבידור "פלטפוס". בשנת 1997 שיחק בסרט "זולגות הדמעות מעצמן". בשנת 2000 היה חבר בלהקת "לולה". בשנת 2001 כיכב, יחד עם עידן אלתרמן, בתוכנית הטלוויזיה "כוכבי השכונה" בערוץ 2. בשנת 2004 הוציא דיסק עם שירים בביצועו.

ג ב ש ו ש

New member
תודה גל.הכנסתי למאמרים../images/Emo88.gif

תחת הקטגורייה ביוגרפיות ואני אכניס גם לקישורים

למעלה