ביואנרגיה - זה

yog 10

New member
טיפול ביואנרגיה

אפשר לטפל בכל אדם כמעט ללא כחל וסרק

yog 10

New member
ביואנרגיה - זה

הטיפול האלטרנטיבי הטוב ביותר

ביואנרגיה

YOG10 הביואנרגיה הינה טיםול טוב אך הטיפול הכי טוב - למי ? לאחד טוב דיקור לאחד טוב שיאצו לאחר רפלקסולוגיה ויש כאלה שהכי טוב להם ביואנרגיה. אתה מוזמן לפרסם אותך ואת הביואנרגיה - הן באמצעות מאמר ( מהו ביואנרגיה?) והן בלוחות הפרסום. הרבה בריאות יעל

m_katzmann

New member
למה?

היי יוג 10, למה טיפול ביואנרגיה טוב יותר מכל טיפול אחר? מה עושה אותו לכזה מין מיוחד? אני בכלל חושבת שכל טיפול אלטרנטיבי הוא טוב, שכל הטיפולים האלטרנטיביים פועלים על אותו עיקרון של איזון ולכן אני לא רואה שום טיפול בעדיפות העדיפות באה מתוך חוסר האיזון של המטופל שיעדיף סוג מסויים של טיפול על טיפול אחר. אני מכירה אנשים שמעדיפים את הטיפוליים העיסויים שעושים להם טוב כי הם כל כך זקוקים לקצת מגע. אחרים לא מוכנים לשמוע על טיפול במגע אולי בגלל שנפגעו ממגע. כל טיפול אלטרנטיבי הוא טוב אז עדיף שלא נחליט בשביל אחרים מה שטוב להם, כי כל אדם יודע הטוב ביותר מה הכי טוב בשבילו באותו רגע נתון. מאיה

למה אתם מתרגשים ממי שזורק סיסמאות?

יכול להיות שהוא צודק ויכול להיות שלא, אבל כל עוד הוא לא ינמק את הסיסמה שלו, אני לא באמת אתרשם...

עז

New member
סיסמה

סיסמה עונים עם סיסמה אני לא מוכן ללמוד סוג של טיפול שטוען שהוא פותר את כל הבעיות אצל כל המטופלים. עמנואל - מטפל הוליסטי

לכל מטופל מתאימים סוגי טיפול מגוון

התחום נפלא אין ספק ואם למדת אצל המורה שלי הרי שזכית במורה מעולה פלוס, שכל תלמידיו הצליחו לממש את האיכויות האנרגטיות שלהם. לדעתי ההתלהבות שלך נהדרת, האם רק כעת סיימת ללמוד? בכל מקרה עלה והצלח! ביו אנרגיה איננה מתאימה לכל אדם. יש אנשים שעבודה אנרגטית לא בהכרח מתאימה להם, לא בגלל העבודה כמו בגלל המבנה האישי שלהם. לאנשים מסויימים האנרגיה של מטפל/ת כלשהוא עלולה לא להתתאים. יש אנשים שהמצב האנרגטי שלהם חופשי יותר משל המטפל ואז במהלך הטיפול, עם כל הכוונות הטובות, האנרגיה של המטופל עוברת למטפל - במיוחד בטיפול אנרגטי. קיימות שיטות טיפול אשר יעילות לא רק על הגשמיות ועל ההילה אלא על רובדים רחבים יותר (לא כך ביו אנרגיה במתקונת המקורית שלה). עם כל הכבוד למקצוע זה שלמדתי ועסקתי בו, מצאתי תחומים מפותחים ויעילים יותר. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה