בידרתם אותי!

בידרתם אותי!

אז,החיים יפים בואו נצחק קצת.[או שסתם נצחיק תעצובים
] בשירשור הזה אתם מוזמנים להוסיף כל מיני יציאות/פאדיחות/בדיחות/שיחות מצחיקות שהיו לכם. הבהרה: פה זה לא האקדמיה,לא תהיה תוכנית למנצח.לא שצחי איראני קיבל משהו,מישהו יודע איפה הוא היום?[רמז שם משפחה
] יאללה תנו בראש

אני ראשונה[?]

שיחה בבצפר עם חברות אני:כפרע את באה להצגה כפרע:לא אולגה:למה לא? כפרע:8 חודשים עם חיים אילנית:איך 8 חודשים? לפני חודשיים חגגתם 5 חודשים אני:ועוד אני הדיסלקטית פה! אולגה:עזבי זה...היא ה5 יחידות מתמטיקה פה!! שיעור תנחוי המורה:מהו שם אלוהים[הכוונה ליהוה] אני:שם פרטי! נו שכחתי היה יותר.

../images/Emo214.gifבכיתה י' הייתי כותבת מלא בדיחות שהיו

יוצאות "טבעי" מהפה שלי ושל חברה שלי... יש לי איפשהו, אני בטוחה ששמרתי, דף עם מלא דברים שתמיד מעלים בי חיוכים... היינו שותות קולה ומשתכרות.

../images/Emo126.gif סיפור משעשע מהיום..

בשיעור מחשב גרפי היינו אמורים להעתיק לוגו אחד מדף מתוך כמה, ולתת לו שם והגדרה, אחד הלוגואים היה של עין כזו... אני בשיעור הזה הייתי קצת מסטולה ואמרתי ככה: "מבט אחד שווה 1000 מילים- האגודה למען העיוורים בישראל" קצת אאוץ' לא?
בסוף עשיתי את זה אגודה למען החירשים :]

moriboy666

New member
אתמול קניתי תג'ינס הראשון

ולא נראה לי שאלבש אותו עוד.. אני לא ממש אוהב בקשר לבדיחה היא גסה אז אני מעדיף שלא... וגם כי זה לא מצחיק לקרוא אותה

../images/Emo214.gifתתחדש../images/Emo3.gif

היית צריך להיות עם שלי כשהיא קנתה ג'ינסים בקרוקר... וואי מה שהיא עשתה שם... נפלתי מצחוק

moriboy666

New member
שלי זה מצחיק בכל מקום../images/Emo6.gif

כפרעליה שלא תקרא ותעלב!! אנחנו אוהבים אותך

למעלה