"בידינג"

uv1234

New member
"בידינג"

מה מטרת ה"מכרזים" על הקורסים באוניברסיטת תל-אביב? האם גם בטכניון קיימת שיטה דומה? האם עתודאים צריכים גם הם להתחרות על מקומות בהרצאות? מה קורה אם אני מפסיד מקום בקורס מאוד חשוב באחד הסמסטרים הראשונים?

greenguy2002

New member
הממממ....

למרות שאני לא ממש יודע מזה המכרזים האלה(אתה יכול לפרט?), אני יכול להגיד לך שבטכניון הפקולטה היחידה שעושה בעיות עם הרשמה לקורסים היא הפקולטה למדעי המחשב, הם מערימים קשיים כמעט על כל סטודנט שרוצה לקחת קורס של מדעי המחשב ולא שייך לפקולטה(אם יש כאן מישהו שלומד מערכות מידע דרך תעשייה וניהול הוא יוכל להרחיב על זה יותר), בכל שאר הפקולטות לפי מיטב ידיעתי אין שום הגבלות כמעט, אם נגמר המקום בקורס מסויים(וזה לא קורה בקורסים הבסיסיים), אפשר לגשת למרצה ולהירשם ידנית, רוב הסיכויים שהוא לא יעשה בעיות...

uv1234

New member
זה משהו שקראתי בפורום סטודנטים...

הנה קישור להודעה... אז אני יכול להבין שכל קורס שאני רוצה לקחת (במסגרת המסלול, כמובן), אני יכול להירשם אליו?

greenguy2002

New member
אמאל´ה מזה המכרז הזה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

ברמת העקרון אתה יכול לקחת כל קורס במסגרת המסלול, חוץ מקורסי הספורט ומקצועות הבחירה החופשית המבוקשים(אם תתדחה רכיבה על סוסים לסמסטר האחרון זה לא יפגע לך בתואר), אם יש לך קורס שהוא במערכת המומלצת ונגמרו כבר המקומות הפנויים, אתה נרשם ידנית אצל המרצה האחראי. לפני כשנה, הפקולטה למדעי המחשב עשתה בעיות לסטודנטים מהמסלול למערכות מידע דרך תעשייה וניהול, כי יש להם המון קורסים דרך מדעי המחשב והם לא שייכים לפקולטה, אבל מאז הרוח שקטה(הקמפוס כבר ריק מכל מודעות המחאה), אז נראה לי שזה התסדר איכשהו...

אני רודף אותך לכל מקום.. ../images/Emo13.gif

באתי לשלוח לך מסר אישי דרך הכרטיס האישי שלך ולא יכולתי לפספס את ההודעה הזאת: אין דבר כזה שלא תוכל ללמוד איזהשהוא קורס חובה שאתה אמור ללמוד, כי מראש יש מקום לכולם. (הרי לפי זה קובעים כמה אנשים מתקבלים למסלול לימודים...) במקרה הגרוע ביותר תקבל אותו בימים ובשעות הכי לא נוחים לך. ילד חורף

למעלה