בידור יומי:

dolytush

New member
בידור יומי:

מאלדר:"אני חושב שאני הולך להפליץ.... במבי:תעשה כרצונך רק תזהר על החרקים שלי....מאלדר!!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא התחת של מאלדר:ביייייייייייייייייייייפפפפפפפפפ(אנו קוטעים את שידורנו בעקבות הפרעות בתחת של מאלדר....סליחה על ההמתנה) מאלדר:אךךךךךךךךךךךךךך זה היה טוב....

muldercrushed

New member
גמני רוצה משחק התמונות!!!!

מאלדר לבמבי: "את לא תאמיני לזה!! גיליתי זן חדש של חרקים שיכול לעשן סיגריות!!! במבי: "רק עכשיו גילית!?!?!? אני והמעשן מפתחים את הזן הזה כבר חמש שנים!!"

Gilliana

New member
../images/Emo4.gif

ממש חסר טעם, דוחה ולא מצחיק. אני בכלל לא חושבת שיש לזה מקום אצלנו בפורום. הייתי מציעה למחוק את ההודעה הזו.

dolytush

New member
תגובה להודעתה של GILLIANA

אני מוחה על הדברים שאמרת אני חושבת שטעית בגדול והתגובה שלך היתה בכלל לא לענין מה אין לך חוש הומור? זה היה סתם בצחוק אני חושבת שזה נורא מצחיק... כולם אומרים שיש לי חוש הומור אפילו המורות שלי(אמרו לי את זה באסיפת הורים)זה לא קשור אבל אני לא מוותרת למי שפוגע! לא נולדתי ותרנית! אני ישראלית קמצנית! מקווה שמי שכתבה את התגובה קוראת את זה!

Gilliana

New member
סליחה, אבל...

זאת דעתי ולא תשני אותה. אני לא מוצאת ב-"בדיחה" הזו שום דבר מצחיק. אולי יש לך חוש הומור, ואני לא חולקת על כך - אבל הפעם הפגנת טעם רע. ולמה את חושבת שמישהו פוגע בך? בסך הכל אנשים כאן מביעים את דעתם למה שכתבת ואין כאן שום דבר אישי נגדך. אם כבר אם כבר, את זאת שפוגעת בחברי הפורום האחרים בעצם הירידה לרמת הומור שכזו. תביני שלאנשים כאן, ואני לא היחידה, ממש לא היה נעים לקרוא את ה-"בדיחה" הזו.

Gilliana

New member
לא רבים בכלל ../images/Emo13.gif

רק מביעים דעות. למה התרשמת שרבים?

muldercrushed

New member
בואו ננסה לחשוב ביחד....

אישית גמני לא מתתי על חוש ההומור הנ"K אבל שמחתי על זה שיש משחק התמונות!!!

1Shir

New member
ויש אנשים שהעדיפו פשוט להדחיק

למחות על ההודעה נראה להם מאמץ שממש לא שווה אותה..

dolytush

New member
אני מצטערת...אבל..

שקראתי לראשונה את התגובה של גילי מה זה התעצבנתי חשבתי שאת ראש בטטה רציני ושנאתי אותך בדיוק כמו ששנאתי את PUSHER שגרם למאלדר לכוון על סקאלי...אבל זה לא הםואנטה בקיצור אני נורא מצטערת ומקווה שהתמונה הזאת תפצה אתכם: ב) לפני כמה ימים ראיתי את "מלחמתם של אוכלי הגללים" (למי שלא זוכר ז היה עם המקקים ה"רצחניים") והיה שם שמאלדר פגש את הפרופסור שהיה מומחה ברובוטים ושאמר שהוא מאמין שהחייזרים יגיעו לא בצורת יצורים עם עיניים גדולות אלא כרובוטים.. אז שמאלדר הראה לו את החרק המכני אז נראה לי שהוא חשב שזה חייזר....אתם חושבים שאני צודקת?

anatxf

New member
אני לא מצליחה

לחשוב על משהו יצירתי יותר מהברור. :( ענת :eek:)

dolytush

New member
בואי נגיד ש"גלשתי" ומצאתי אבל..

בכלל לא היתי מרוצה מהתמונות הסוטות והמביכות של ג'יליאן...

muldercrushed

New member
אההה.. משם גמני לא התעלפתי עליהן...

במיוחד מהעובדה שזה נוגד ממש את האישיות של סקאלי זה היה ממש שוק בשבילי!!!

למעלה